Luuuuucka Online

Lulíkovo Blábolení #4|Luuuuucka

Ahoj

Vítejte u dalšího článku. Dneska tu máme v pořadí 4. díl Lulíkova blábolení (počítám správně?). Nevím, jestli nespojím dohromady oblíbené věci za určitý měsíc a Lulíkovo blábolení, protože by se mi to potom lépe psalo. Hmmm.... Asi jo. Takže vás vítám u spojení článků Lulíkovo blábolení a oblíbených věcí za měsíc únor! Ale budu tomu říkat jen Lulíkovo blábolení. Jako obvykle se tu dozvíte, jakou jsem si oblíbila knihu a písničku za tento měsíc, další oblíbenosti za tento měsíc, i když teda ještě není úplně u konce, a taky nějaké další věci, například recept na jednu mňamku, kterou dneska pečeme. Tak jdem na to!


Oblíbená písnička

Za tento měsíc jsem si oblíbila písničku Baby od Justina Biebra. Jo jo, taky tomu nemůžu uvěřit. 


Oblíbená kniha

Za tento měsíc jsem toho zatím moc nepřečetla, pouze dvě knihy, o víkendu dočtu třetí a potom se chystám na čtvrtou, kterou asi taky stihnu, ale je to celkem slabý. Ale zatím, z těch dvou přečtených knih se mi víc líbila kniha od Jenny Hannové, která byla super zakončení série. Plnou recenzi najdete na mém druhém blogu. Teďka čtu od té stejné autorky Léto, kdy jsem zkrásněla, které je taky zatím fajn a až to dočtu, na řadu přijde jedenáctý, nejnovější díl Deníku Mimoňky, takže to bude asi favorit měsíce, ale není to jisté, ještě jsem to nečetla. Pro další recenze, sledujte můj blog.


Oblíbený sprchový gel

Taková netradiční věc, ale je to tady. Koupila jsem si nový sprchový gel od Oriflame, který se jmenuje New Zealand Tranquility. má nádhernou barvu a obal, ale hlavně ta vůně, která je boží. Na obalu jsou namalované nějaké kytičky a kiwi, ale mně to voní krásně sladce po melounu a okurkách, tak letně a lehce. Prostě krásně a rozhodně doporučuju spíš na léto, ale kupte teď, je ve slevě!



Recept: Bebe řezy

Jo, omlouvám se, fotka nebude moje, ale z netu, protože ty moje se vám stejně nezobrazují. Vlastně žádná z těchto fotek není moje.Ale už na ten recept.

Tento recept je fakt rychlý a já to prostě miluju. Jakože Bebe sušenky a puding, dvě výborné věci, to prostě chcete, ne? Takže šup šup, ať víte jak na to. Odkaz na recept: Top Recepty (podle tohoto receptu jsme to nedělali.)


Ingredience:

  • Bebe světlé
  • Bebe tmavé
  • Strouhaný kokos
  • Vanilkový puding
  • Mléko
  • Máslo
  • Alobal
  • Prkénko

Postup:

V odměrce si odměříme trochu méně mléka, než je v návodu na pudingu, potřebujeme hustý krém. Uvaříme puding podle návodu na sáčku a necháme zchladnout. Doporučuju na puding v hrnci položit potravinovou folii, aby se na něm nevytvořil "škraloup". Nakrájíme máslo (přesné množství nevím, ale není ho moc), necháme změknout na pokojovou teplotu a vmícháme do vystydlého krému a necháme znovu ztuhnout. Potom si rozděláme balíčky bebe sušenek, prkýnko a jedem. Na prázdnou stranu bílé bebe sušenky natřeme vrstvu pudingu a přiložíme tou "popsanou" stranou tmavou sušenku. tu zase natřeme pudingem a přiložíme světlou. A takto jedeme dokud nemáme zhruba 15 - 20 cm vysoký komínek. A jedem znovu a děláme tolik komínků, dokud nedojdou sušenky. Potom komínky spojíme k sobě. Zbylým krémem potřeme strany řezu a obalíme v kokosu. Nakonec to celé zabalíme do alobalu a dáme přes noc do lednice. Pak už si jen pochutnejte, je to fakt dobrota!


Korfbal ve škole

Zná někdo tento sport? Jestli ne, nevadí. Je to něco jako basketball, akorát to hrají holky a kluci dohromady, běhá se kolem koše dokola atd... Víc se dozvíte zde. A ve škole jsme už po několikáté měli korfbalový turnaj. Moc holek ze třídy se nepřihlásilo, ale já jo, protože mě to moc moc baví. Naše třída skončila první, což bylo super, ale i kdybychom prohráli, tak bych si to strašně užila. Bohužel, další turnaj je, když budu na lyžáku:( Ale pokud chcete dělat nějaký sport, doporučuju korfbal, myslím, že pokud jste sportovní typ, bude vás to bavit.



Uff, tak je to tady. Konec! Tento článek je celkem dlouhý, takže doufám, že se líbil. Fakt mně bavilo ho psát. Mějte se krásně, vyplňte můj dotazník, mějte se krásně, užijte si víkend a pá:)




Vaše Luuuuucka




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.