Luuuuucka Online

Příběh-Emily-Sportovní gymnastka(3. díl)

Ahoj

Vítejte u dalšího článku a jako vždy ve čtvrtek pokračování příběhu.


Je středa. Včera i předevčírem jsme trénovali hvězdu a už ji umím bezvadně. Super. Je středa ráno 7:45 trénink mi zase začíná 16:00. Začíná vyučování. máme 6 hodin ČJ, M, ČJ, TV, AJ, VL.

Vyučování končí 13:45 a jdu na oběd. Oběd jsem zvládla rychle. 14:30 jsem venku ze školy. Do 16:00 mám hodně času takže řeknu kamarádkám, jestli nepůjdeme třeba na hřiště. Řekly že jo takže jdeme na hřiště. Na hřišti jim říkám o tom, jak jsem začala chodit do gymnastiky. Holky řekly že tam chtějí taky. Ani neví jak je to těžké.

Ukázala jsem jim jak jsem se během dvou hodin naučila hvězdu. Byla jsem jediná ze třídy, které hvězda vůbec nešla. Teď mi jde skvěle. Po hodině jsme se rozloučily a já šla domů. Převlékla jsem se učesala se a šla jsem. Přišla jsem akorát, trenérka na mně už čekala. Nejdřív jsme si dali rozcvičku. Potom jsme zkusily hvězdu a vážně mi dobře šla. 

A začali jsme trénovat stojku. Ajaj. No moc mi to fakt nešlo. Trénovali jsme to celou hodinu ale nezlepšila jsem se. budeme ji trénovat celý zbytek týdne.

Brzy mi to snad půjde líp.

                  

                                                           Konec




Doufám že se vám to líbilo.






Vaše LUUUUUCKA


                                        

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.