Luuuuucka Online

Kdy už se konečně uráčíš, jaro?|Luuuuucka

Ahoj

Máme tu další článek. Ve středu článek nevyšel, protože se mi prostě nechtělo a včera taky nebyl, protože jsem měla jednu akci, o které se dozvíte, snad už v nejbližším Lulíkově blábolení, tak se těšte. Nicméně, dnes je 24. března 2018, což znamená že asi před čtyřmi dny nám oficiálně začalo jaro.

Asi si nemusíme povídat o tom, co je to jaro a tak, na to si počkáme, až nám učitelé zadají slohovky nebo referáty. Začneme něčím víc in a modním a to jsou krásné, jarní nehtíky. Nezkoušela jsem je teda, nejsem nějak extra zručná, co že manikúry týče, každopádně je sem dám i tak. Obrázky jsou z pinterestu, což je fakt super úžo žúžo stránka. 

No jo, pastelově modrá (ááá, nádhera) a zajíček s kamínkem místo toho kulatýho ocásku a to všechno na nehtech a stále při sobě. No, co víc si přát.

Já bych sem nejradši dala úplně všechny obrázky, jenže nechci, aby byl celý článek jen o obrázcích nehtů, takže už max 5, jo? Nicméně, tyto nehty jsou taky nádherné.

Kdybych tak měla dobrej bílej lak a zručnost s manipulací s takovými těmi proužky na francouzskou manikúru, tak si tohle udělám, protože to je nádhera, fakticky!

Ok, budu se klidnit, poslední fotka nehtů, jo? Tyhle jsou takové přirozenější, ale taky krásné, jemné a prostě jarní.


Protože jsme cool holky, že jo, tak tady máme, podle mně nádherný jarní outfit.

Možná ne úplně do školy a pro moji věkovou kategorii, ale mně se to líbí, hlavně pro holky ve věku 20 - 25 let:) (Luuuuucka odbornice)


A teď už dáme trošku povídání. Přece jen, článek o obrázcích není článek. Jaro, je moje nejoblíbenější období, protože v zimě je moc zima (ale Vánoce a lyžování samozřejmě nezavrhuju), v létě moc horko (na plavání ideální, ale přece jen občas je to moc) a na podzim pořád prší, takže jaro je poslední období, co zbývá. Ale ty kytičky, těch dvacet stupňů a motýlci jsou prostě nej. Navíc konečně odpadne sezóna suchejch rtů a rukou a to nejlepší je, že se ráno nebudu muset oblíkat do milionu vrstev, prostě vezmeš mikinu a jdeš, že jo. Budeme moct chodit v krátkých tričkách a šatech, bez čepic, které nám nebudou kazit účes. Prostě super, ne?

Aaa, takový roztomilí ptáčci.



Tak, já a ptáčci se loučíme, vím, že to nebylo nejdelší, ale prostě tak, no.

Tak zatím.

A nezapomeňte napsat vaše nej roční období!




Vaše Luuuuucka





Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Ehm... takový ten pocit, když ten nádherný jarní oufit je jen... klasické oblečení černé boty - rifle - kabelka - černá bunda. Jakože nevím, no. Už z fotky jde poznat jsk nepraktické a nepohodlné ty boty jsou. smajl Jako vypadá to až na boty v pohodě, ale na to, aby to byl jarní outfit a ještě ke všemu nádherný... smajl

Clawdeen77To se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.