Love Your Life

Top aplikace #5

Bonjour!

Tak jsem tady zas. Dneska jsem se rozhodla pro pátou sérii Top aplikací. Enjoy!

1. Pool Billiard
Já osobně mám biliard moc ráda a tahle appka se mi líbí. Funguje vlastně na principu klasického biliardu - osm kuliček a jedna hůl. No a samozřejmě se máte trefit do těch jamek.


2. Moy
Taková klasická hra, něco jako Pou. Máte takové virtuální zvířatko a staráte se o něj. Celkom jednoduché. Existuje několik dalších sérií této hry, jako například Moy 2 až 5, myslím. A taky je tam i Moy Zoo nebo Moy Hospital, kde se musíte starat o nemocné zvířata. Svému Moyovi můžete dát aj jméno, prát mu oblečení a dělat několik dalších věcí, které na Pouovi nemůžete. Proto se mi tahle hra celkem jako-tak líbí.
    


3. Logo Quiz
Má oblíbená kvízová hra. Jde tam o to, že máte různé loga, kterým chybí část... ehm... no prostě jim nějaká část chybí xD A vy podle zobrazené části máte uhodnout, jaké logo to je. Za každé uhodnuté logo se vám připíšou peníze. Můžete použít taky i různé nápovědy. V hře máte různé levely a vždy, když uhodnete určitý počet log, odemkne se vám další level.


Možná budu postupně k této hře v článcích zveřejňovat odpovědi na jednotlivé levely... No uvidíme...

4. Oběšenec
Stará známá klasika. Máte počet písmen v dané kategorii a máte to dané slovo uhodnout. Moc jednoduché. Myslím, že obrázky ani videa moc není potřeba sem dávat xD Ale tak, pro jistotu...


5. Solitaire
Další velmi známá klasická kartová hra. Přiznám se, že postup vám moc nedokážu popsat, tak tady máte radši video xD


Takže na dnes by to bylo všechno a vidíme se asi tak za dalších... 23 let? xD Každopádně, budu ráda za každé plus a komentář!

Au revoir
Sia

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Môžem sa ťa opýtať, prečo opakuješ pozdrav po mne? To ENJOY!?

Pokiaľ si dobre pamätám, tvoj pozdrav, či skôr uvedenie od článku je Let´s tadadadada... to tadadadadada ber ako dajme tomu Let´s read, Let´s oné a tak...

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.