Love Your Life

Jsem na Wattpadu! :D

Bonjour!


Já jsem prostě musela. Vím, tenhle týden jsem už vydala článek, ale dnes jsem se poprvé v životě zaregistrovala na Wattpad. No a samozřejmě se o to chci s vámi podělit! Tak, jdeme na to! Nejdřív vám povím o tom, jak jsem vůbec Wattpad našla. Enjoy!


Nuda. Jako vždycky. Každou neděli. Je osmnáctého června a já sedím jako každý víkend u notebooku. Surfuji po Howrse a taky samozřejmě HPD.
Rozhodla jsem se, že se půjdu podívat na profil svých přátelů. Tak jsem šla na profil nějaké hráčky (už si nepamatuju, která to byla :( xD) :D a tam jsem viděla seznam její účtů na všech možných hrách a stránkách (však ty víš, že jsi to ty :D). Rozhodla jsem se, že si všechny ty hry zkusím zahrát. Bylo tam například My Free Zoo, Lady Popular nebo taky My Sunny Resort. Z těch všech her mi zůstala jediná, kterou jsem si díky té dívce moc, ale moc oblíbila ♥ A ta hra je........ *chvílka napětí xD* Lady Popular!

Taky jsem tam našla Wattpad. A je to tady! :D

Wattpad. Proč ne? Pomyslela jsem si. Tak jsem šla na stránku Wattpadu a zaregistrovala jsem se. Už předtím jsem věděla, že je to "něco" o příbězích. A to "něco" mě překvapilo, protože hned po registraci jsem začala surfovat po Wattpadu jak šílená xD A asi po 15 minutách jsem měla rozečtené asi 3 příběhy, z toho 2 byly smutné :( Bohužel mi ale vůbec nejde dát ukázka příběhu, nevím proč...

Tak vám dám alespoň obrázky, ať to není jenom samý text...


Logo Wattpadu:


To by bylo vše, ospravedlňuji se za délku textu, nevěděla jsem, co jsem tam ještě měla dát... Děkuji za přečtení a napište do komentářů, jestli jste na Wattpadu :D
Sia se loučí a ahoj při dalším článku!

Au revoir
Sia

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.