Little Wolf

Youtube: Hudba

Už dlouhou dobu mám chuť napsat článek, takže jsem si řekla, proč neudělat něco jako reakci na současnou populární hudbu. Zkusím to vzít postupně, začnu s youtube, budu pokračovat s žebříčkem na karaoketexty.cz, a dál se uvidí. Nemíním zahltit celý HPD blog články, o které nebude mít nikdo zájem

(https://www.youtube.com/channel/UC-9-kyTW8ZkZNDHQJ6FgpwQ)


Nejlepší skladby - Česká republika:



Jako první na mě vyskočilo tohle. A omylem jsem se lekla. (Ups, mám poleté tričko čajem :/ )

Nikdy nepochopím rap. Písničku (text) nechápu, přijde mi mírně egoistická... Celkem nic moc. A tohle je na prvním místě...




Písnička druhá. Jsem jí přeposlouchaná. Musela jsem před nějakým časem přežít v obchodním středisku...a více už né. I když hlas by mohl být celkem příjemný. I když z toho neustálého opakování "You were the one thing in my way" a "My way, oh way, oh way, oh way" mi hrabe už po polovině písničky.


Třetí...říkala jsem si, že to není zlé. Ale...já nevím. Něco mi na tom nesedí. Není to můj styl, nemám to v oblibě a začala mě bolet hlava. I když to může být i tím, že skoro nespím. Text je..zajímavý. Víceméně.


Nejnovější hudební videa:


První je opět Rytmus...chjo. No dobře, asi je to trochu poslouchatelnější než to první video od něj v tomhle článku.



Proč tohle existuje? :( Proč? Proč?!!! Není to nic nového, originálního... Text mě zabíjí. Nejsem na tom psychicky zrovna nejlíp a tohle? Vždyť oni musí být na tom líp...Pochybuju že jsou smutní. No, dost.



Dobře, s tímhle seznamem skladeb končím. Dost...snad tu bude něco lepšího :D


Latinskoamerická hudba:


OK...Naprosto skvělý zpěv, totálně zbožňuju španělštinu :D I když, ten text :D  Dobře, takhle. Písnička se mi líbí, ale obsah textu je trošinku moc špatný: "Como tú me tientas, cuando tú te mueves. Esos movimientos sexys, siempre me entretienen. Sabes manipularme bien con tus caderas" Překlad si najděte sami :P



Ehm...proč je to tak...proč tam není věkové omezení? (Hlavně že Tokyo ghoul je 15+ a tohle ne... -_-)

Po zhlédnutí videa jsem na sebe pyšná. Nejsem nějaká děvka jako ty na videu... Text za nic nestojí. A zpěv je celkem odpad. Jaký je smysl téhle písničky?



:D No, poslouchat se to dá. Má příjemný hlas a ani hudba není zlá. Teta nevím, při častějším poslouchání by mě to asi začalo štvát, ale zatím mi to nevadí :) Je to takové pohodové.


(Od teď si budu španělštinu spojovat s tímhle... Ach jo, nemáte někdo nějakou super španělskou metalovou skupinu? :D)


Elektronická hudba:


Dobře, tohle jsem poprvé viděla jako parodii od Barta Bakera. A potom se to rozšířilo všude!!! Slyšela jsem to asi dvacetkrát. A to jsem si to dobrovolně nepouštěla. "So baby pull me closer in the backseat of your Rover. That I know you can't afford. Bite that tattoo on your shoulder.." Poseidóne... Jako seriously?



Okay, hudba ani hlas není nic příjemného, ale ničím mě to nenadchlo. I když musím uznat, že má celkem  dost dobrý hlas. Takže asi takhle...snést se to dá, ale pro mě to nemá žádnou hodnotu. "But she's looking at you, oh, oh. You, oh, oh, you, oh, oh" Už mi z toho hrabe.



Bieber...No... jeho hlas mě tak neskutečně sere! A "I won't give up, nah, nah, nah Let me love you." zní tak trochu jako od odkopnutého úchyla a nově i stalkera. :D


Dobře, abych to shrnula. Přijde mi, že prostě nemůže být populární video, které by nemělo žádnou souvislost se sexem nebo aspoň vztahy. V klipech prostě musí být všichni dokonale "sexy" a "trendy". Současná hudba, která je opravdu často poslouchaná, za moc nestojí.... Ne že by neměli celkem fajn hlas, nebo zpěv, ale jednoduše je to neoriginální. Ničím to nepřekvapí. Klidně by jste mi mohli dát polovinu textu a já bych tam napsala první blbost, která mě napadne a která se hodí k první polovině. Lišila by se tahle verze a originál? O moc ne. No nic, mějte se. Já si jdu zlepšit náladu :)




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.