Little Insane Things

Skomírající detektiv - halucinace nebo realita?

Předminulou sobotu nám ČT 2 naservírovala díl pět minut po premiéře - no, tak se na to podíváme.

 

Sherlock je na drogách, Mary mrtvá, John svého nejlepšího kamaráda ignoruje a očividně má halucinace. Dále tu máme Culvertona Smitha, bohatého sériového vraha, jeho dceru Faith a Johnovu novou psycholožku. To by bylo v koste vše důležité.

John všude vidí Mary, která mu opakuje, ať o ní přestane snít, že je mrtvá. Sherlock se podle Maryina návodu propadá stále více na dno. Pro Sherlocka se věci mění příchodem Faith Smithové žádající o pomoc. Sherlock metodou hranolky, procházka Londýnem a odevzdání pistole zabrání její sebevraždě. 

Sherlock se zdá být posedlý Culvertonem Smithem, tvrdí, že je sériový vrah, blbne tak moc, až to donutí paní Hudsonovou ho odvést za Johnem, což byla naprosto luxusní scéna. (paní 'Pirát silnic' Hudsonová)

Pak se vše zamotá, Sherlock udělá hloupost, John ho zpacifikuje, Smith ho chce zabít a Faith Smithová tvrdí, že s ním nikdy nemluvila. 

Nakonec se z té zrzky z minulého dílu vyklube Johnova psycholožka, falešná Faith a hlavně Euros Holmesová, utajená sestra Mycrofta a Sherlocka.


A Irene mu zase napsala a John je shipuje!!!! ( což je podle mě bezva)


Omlouvám se za zdržení, snad se líbilo.

gebiagnes

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.