Literally mi bylo 10 skjksjdk

Za co by Vejisek dával Nobelovy Ceny E01

Čusíoj! Vítám vás u dalšího článku! Tentokrát to bude *přečti název a dozvíš se :)* V anketě to dostalo 9 hlasů - což bylo nejvíce. Asi bychom mohli jít na to. Bude to skoro stejné jako to bylo u Guinnessově knize rekordů, akorát trochu rozdíl, páč Nobelovu cenu asi nezískáme, když sníme 9854 baget......



Nobelova cena za nejhorší učitelku všech dob!

Ano, i za to, že jste nejhorší učitelka na světě můžete dostat Nobelovu cenu, alespoň podle Vejiska72. Učitelka, která tuhle cenu dostala je z Japonska a jmenuje se Arisudīrā no, po česku Šušňavka Drosminedkovskánskádská. A proč je tahle učitelka nejhorší na světě? Svým žákům dává opsat věci, které se sotva vejdou na 259 tabul a pokud to nestihnou do minuty, propadnout! Potom jim dává úkoly, které by normální člověk zvládl za rok, natož za jeden až pět dní, ano, až takové limity dostávají žáci. Kakají do květináčů které pak učitelka nechá ve třídě! Musí vědět rozdíl mezi 1 a 1, 2 a 2, 3 a 3.....i když tam žádný rozdíl není! Testy jsou dlouhé až tak, že na každý test potřebují jeden 100 stránkový sešit.....Stále si myslíte, že jen vaše učitelka či učitel může být nejhorší?


A představte si teprve to, jak vypadá! Tohle by jste od tohohle nečekali, že ne?





Nobelova cena za výrobek, který vám doslova spálí celé tělo!

No konečně! Něco, čím si sebevrazi ušetří čas! Adalinkandík Špejblík Kyblíkovský vymyslel něco, čím se doslova spálíte. Tenhle člověk je významný chemikář, který právě před rokem dostudoval chemickou. Výrobek vyzkoušel na svém otrokovi, který ho neměl rád a nechtěl dále žít, jelikož mu pan Kyblíkovský zničil život. Stačí vypít jen kapičku, zničí vám to játra, ledviny, plíce, močák, vaz, srdce.....orgány následovaně neunesou ten tlak a explodují přímo ve vašem těle! Výrobek je vyrobený díky kyselině sýrové, trochu žaludeční a pár prdů, jelikož to ale nestačilo, přidal jablkový koláč podle Ládi Hrušky a už z toho bylo smrtící explodovací nápoj!


A mimochodem, otrok Adalinkandíkovi velmi děkuje, že mu zničil život! Tady je jeho fotka


no není ten bývalý otrok roztomilý?




Nobelova cena za nejodpornější recept všech dob!

A kdo jiný by tohle mohl dostat, než Ládík Hruščík? Aneb Láďa Hruška. Nedávno vytvořil polévku z kočičích trusů a pravých mimozemšťanských orgánů! Lidi to moc nepochválili, no...... Tak se tedy ale koukněte na tu lepší stranu! Dostal Nobelovu Cenu! Bohužel, za co.....to už je jiná.... No, recept na to vám sem nedám, protože sem jednou ten recept dám.....tak............Vařte podle Ladi Hrušky!!! A tady máte vzkaz od něj!


,,Vůbec nevím, co to držím v rukou, že by to placatý z černým držátkem byla vidlička? A to druhý sklenička? Hmm......"





To je asi vše!!! Tak čuskyyyyy buskyyyyyyy muckyyyyy!

A SAMOZŘEJMĚ, HLASUJE TADY!!



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.