Literally mi bylo 10 skjksjdk

Vejiskovi Vymyšlené Fobie E03

(Místo úvodu vám zde dám rozhovor s mou myslí)

Mysl: NE! TENTOKRÁT SE NEVYMLUVÍŠ NA TO, ŽE MÁŠ ROZKOUKANÝ JEDEN DÍL DEATH NOTE!

Já: ALE JÁ VÁŽNĚ MÁM!

Mysl: NE! NEMÁŠ! JÁ TO VÍM!

Já: JEŠTĚ JSEM SE NEDOKOUKALA NA POSLEDNÍ DVĚ MINUTY, KDE JSOU NAPSANÉ TY BLBINY O DEATH NOTE!

Mysl: Proboha....s tebou to bude na dlouho....


Mimochodem, chtěla bych upozornit že TOP 5 na minulý měsíc nebude, za to ale bude tak zvaná ,,Recenze na všechno", ale ne doslovně. Radši se vrhneme k těm fobiím, ne?



VČEROMEDICINOFOBIE - STRACH Z LÉKAŘSKÝCH ZÁKROKŮ, KTERÉ SE DĚLALI DŘÍVE


Jelikož jste ode mě zvyklí na takový ten "mega humor" a milujete ho, tak tuhle fobii okamžitě přeskočte, jelikož tady ho moc nepocítíte. 


Tato fobie vznikla, když se postupně začali lidé zajímat o léčení, bylo to kdysi ještě v 18. století, kdy tahle fobie vznikla, asi si myslíte, že lidé jí začali mít kvůli tomu, že cca 90% lidí na zákroky používané dříve zemřelo, ale ne, nebylo to tak. Bylo to z nedostaatku hygieny, jelikož dříve nástroje, které byli při zákroků používány byli  neumyty. No, a takhle to nějak dopadne, když jméno nějakého toho zákroku uslyší ten, kdo fobii má.


MATKA: synu! Víš o tom, že se obnovilo léčení lobotomií???!! A jelikož jsi dosti mentálně postižený, máme tě okamžitě do operačního sálu, kde se lobotomie provádí zavést!!!


SYN: *zděšení* v..íš co? Jdu do pokoje, jen si vezmu lano a židli.....






KINDERFOBIE - STRACH Z KINDER ČOKOLÁDEK


Máte rádi kinder čokoládky??? 45% lidí na světě trpí fobii z nich!! Proč? To se dozvíte teď!


Jedná se o to, že někdo, a to hlavně děti mají pocit, že jsou cannibalové, když tohle žerou. Nom, hlavně kvůli tomu jménu. Ten důvod nechápu, ale v tom slově ,,Kinder" vidí ukryté slovo, slovo KIDS. Proto si někdo myslí, že kinder čokoládky jsou z dětí a čokolády orion. jakože 60% kinder čokolády je orion čokoláda a zbylých 40% děti rozmixované na mini kousky, zkuste si to představit - rozmixované dítě.






I´MFOBIE - STRACH ZE SEBE


Zkuste si představit, že se podíváte na část svého těla a bojíte se....SAMI SEBE! Tuhle fobii má 10% lidí na zemi....ach jo...Prostě se na sebe dívají jako na největší zrůdy....Tohle prostě nevyžaduje delší komentář...protože každý znás ví, jak to alespoň vetšina kluků a holek má, nebo by to tak mělo...



a ten další obrázek z klukem dívající se do zrcadla.......to si domyslete.....





Snad se článek po delší době líbil, a čusák o_o

Komentáře

Saša441 D.(FNaF4you)

Prestaň lebo budem mať fóbiu z kinder vajca smajl . Mňa to nikdy nenapadlo ale kanibalizmus "naslepo" by mi asi nevadil . Totiž by ma za to nepotrestali .

Saša441 D.To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.