Literally mi bylo 10 skjksjdk

Vaříme podle Ládi Hrušky - Jedlý jablkový cement

Čusíoj!  Taaaaaakže, v anketě v minulém článku dostal tenhle článek 5 hlasů, tedy nejvíce z ostatních!  Dneska si tedy ukážeme jak na jedlý jablkový cement! 


Budeme potřebovat.. 

- tři iPhony nebo jeden iPad 

- 10 Nokií, jakýchkoliv, ale nejlépe v tomhle tipu 

- kečup, hořčici či tatarka, v mém případě kečup 

- 1 kilo cementu 

- 1 náladová mísa 

- vařečka či obří lžička 

- mixér.....Ale vážně silný mixér! 

- nůž

- 10 jablek 

- Kladivo 

- talíř 



Nepotřebné věci - nemusíte mít 

- Vrtačku, bagr, tří tunový auto, Homera Simpsona a slona

- Kámen 



Postup 

Vezmeme si iPad či tři iPhony a nožem vyřízneme jablíčka, které jsou na kritě. Hodíme je do náladové mísy a těch 10 doopravdických jablek i se stopkou hodíme též do stejné mísy.  Vezmeme Nokie, které tam též dáme, předem z nich ale vemte kartičky (SIM karta, SB karta....) a rozmlátíme je kladivem, rozmlácené karty a Nokie následovaně přidáme do náladové mísy.  Tohle asi silné jako Nokie stejně nebude, ale do náladové mísy přidáme 1 kilo cementu.  Pak vezmeme asi nejsilnější mixér na světě a tuhle podivnou směs co je v míse aspoň trošku rozmixujeme.  Potom vezmeme vařečku či lžičku a pokusíme se to rozmíchat, pokud to nepůjde, tak aspoň ochutnejte naši divnou směs. Jestli vám náladová mísa brečí, a zároveň vypadá jako "dejte ze mě tu patlaninu pryč"  kroky které jste do teď dělali jste splnili správně. Pokud máte i věci, které nejsou potřebné ale je lepší je použít, tak potom směs dáme na nějaký obří kámen co jste venku našli - prostě ji na něj vylijeme. Proč?  Aby to šlo sníst! Směs přejedeme bagrem,  "vyvrtačkujem ji", projedeme se na ni s tří tunovým autem, přemluvíme Homera Simpsona aby si na ni sednul a nechápe ji pošlapat slonem. Pokud budete mít štěstí, tak vám Nokie trošku povolí a nezničí vám při jezení zuby.....aspoň né moc.!!!!  Od tohohle kroku je všechno už potřebné!!!! 


Nyní dáme směs na talíř, potřeme kečupem, tatarkou či hořčicí a můžeme papat!  Dobrou chuť!


Btw. Tady ještě máte, jak měla ta mísa vypadat a jak nyní vypadá ta směs (s kečupem!  Pokud použijete tatarku, bude bílá a pokud hořčici tak žlutá!) 




Tak čusák!  A TADY HLASUJTE!





Komentáře

Ivča...(EMO-GIRLS)

Mňamka! (bagr jsem si půjčila od Purgle) btw, ty nokie jsou tak trochu tužší, tak bych doporučovala přejet rači aspoň 2x nebo 3x, ale to s Purgle není tak velkej problém

Ivča...To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

abodka(ANIME!)

Láďa Hruška má TAK skvělé nápady. smajl

Určitě zkusím. smajl ( Ale nevím, jestli všechny potřebné ingredience seženu. smajl)

abodkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.