Literally mi bylo 10 skjksjdk

Jak by vypadaly slavné celebrity v anime!

ČuSíOj!

Dnes tu mám článek ,,Jak by vypadaly slavné celebrity v anime!" Možná jste už viděli slavné celebrity s pár kilo navíc, jak by vypadali pohádkové postavičky v reálu atd. ALE TOHLE SNAD NE!

- A pokud ano, budu naštvaná.Takže mi to radši nepište do komentářů, rozumíme si?!

Takže, abych to upřesnila. Našla jsem si jednu bezva stránku kde jedna/jeden talentovaný/á dívka/chlapec dělá obrázky celebrit. Ale ne jen tak obyčejně! On/a se je snaží dělat v anime stylu! Některé jeho obrázky dle mě sice jako v anime nevypadají. Přeci je to jen nějaký čínský člověk který dělá taky chyby. Některé povedené jsem se vám tu však rozhodla ukázat, můžeme začít!


Lady Gaga

Asi každý z nás zná Lady Gagu, která tady rozhodně nesmí chybět! :3 Tady tento obrázek se myslím hodně povedl! 


Taylor Swift

No....Tady už to trochu opustilo tu ,,animost"? =D A už to není tak výrazné. Myslím však, že se to Taylor celkem podobá, jenom kdybych do koláže našla stejnou fotku, z které byl obrázek inspirován.




Avril Lavigne

A teď se zase vrátíme do pořádného anime stylu! :3 Jako další tu je zpěvačka Avril Lavigne, musím uznat že tento výtvor je strašně roztomilý. :33 Však reálná fotka je strašidelná. :d Je celkem těžký najít obrázek kde má tento klobouček a nevypadá jako blbá. No, bohužel, tohle dělají videoklipy.


Katy Perry

Tohle mi přijde spíš jako mix videoklipů Katy Perry. :D Ale jelikož je tam spíš víc videoklipu z California Gurls, dáme ho tu na ukázku! :D Tento obrázek mi například přijde strašně moc povedený.



Adam Lambert

A konečně nějakej kluk! :D Heh...už nevím jak to tu komentovat. Jestli plácnu nějakou blbinu tak se mi nedivte. :D Tady jsem asi měla dát jinou ukázku, co? :D



One Direction

Všem, co nesnáší One Direction se omlouvám, takže popřípadě tohle přeskočte. :)



Jessie J

...It's not about the money, money, money....:d

Jak já tuto píseň miluju. :3


Tak, to je vše. Snad se vám článek líbil. Dalo mi celkem práci vyhledat v těch obrázků ty, které se daly použít do článku. Též i k tomu najít takovou tu reálnou ,,předlohu". Pokud by jste chtěli další díl (který bude tentokrát kratší) Nebo něco v podobném stylu, budu ráda když mi to napíšete do komentářů. :)

ČUS BUS AUTOBUS! =)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.