Literally mi bylo 10 skjksjdk

Silvestrovský Tah - Silvestrovská opilecká hra

Čusíoj! Nevíte co si zahrát na letošní silvestr za hru? Ne? Tak já vám ukazuji hru, kterou jsme vymysleli s Luckou874! SILVESTROVSKÝ TAH!


(Mnou vytvořená krabice)


(Luckou vytvořená krabice)

Takhle vypadají obě verze našich krabic ve které je naše hra. Tohle je jen přední strana, aby jste si nemysleli, že je to jen nějaký tácek potřen barvami. Ale teď už dost těchto kravin! Jdeme se podívat jak taková hra probíhá.


Hra je pro dva až čtyři hráče.Jedná se o to, že se posadíte do kruhu a každý z vás dostane jednu skleničku. Do vašeho kruhu postavíte všechny lahvičky alkoholu co budou v krabici a kostku. Začne hráč kterému je nejmíň, pak se pojede po směru hodinových ručiček. Každý hodí kostkou a ten kdo hodí v jednom kole nejvíc si vezme jakoukoliv láhev s alkoholem, nalije si trochu do skleničky a vypije na ex. Tak to pokračuje dokud se vše nevypije. Potom si prostě v okolí vyhledáte nějaké dveře a ten, kdo nimi (nejlépe) projde, vyhrává. Hra trvá se vším alkoholem asi tři hodiny.


Hra je na jedno použití, pokud si nezavedete to že si vezmete ze všech lahví třeba jen deset a nebudete hrát jednu hru jen s nimi. Hra stojí nějakou tu padesáti korunu až stovku. Snad si jí ještě stihnete zakoupit, některé obchody jsou dneska ještě otevřené. Taky na našem e-shopu www.Lujisek.cz je stále hra dostupná! Do osmi hodin po objednání bude u vás! Budeme rádi když si naši hru koupíte, přejeme příjemného Silvestra. Aby tento článek nebyl tak krátký, zde máte i pár gifů vytvořených mnou.




Článek Lucky ZDE

Čusák busák autobusák! (^.^)(◍•ᴗ•◍)❤


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.