Literally mi bylo 10 skjksjdk

Vejisek vymýšlí Guinnessovi rekordy E01

ČUSÍÍÍÍÍOJ!! Takže takže *ehm ehm* Vejisek dal včera do síně straw poll, aby se hlasovalo, jaký článek mám vydat (jako první) z těch, které byli ve výběru! 1 hlas dostala recenze na balzámy E01, 1 hlas zas Vejisek Detektivem E02, 3 hlasy dostalo vaření podle Ládi Hrušky, nebo-li jak uvařit jedlý jablkový cement E02 a 6 hlasů..............(viz. název) bylo to tam ale napsáno jinak, bohužel.....mělo to více než 50 znaků a hpd mi to nechtělo dovolit dát jako název..... Jinak, neznám všechny Guinnessovi rekordy, takže se omlouvám jestli nějaký rekord již existuje. :)


1. NEJVÍCE ZÍSKANÝCH OSCARŮ ZA ŽIVOT

 A nejvíce získaných oscarů za život dostal..........BARACK OBAMA!


Historie

Barack Obama prozatím získal již 15240 oscarů! (ach....zajímalo by mě, kolik mu je let...) Sice nikde nehrál, a už vůbec "neprosil" o oscara. Ale lidé co si to mohou dovolit dávají každý 4. rok 29. února jednoho oscara, který jim zbyl Baracku Obamovi, aby získali 150 milionů a brzy byli bohatí jako Bill Gates. Bohužel, nikomu se do dnes nepodařilo dát Barackovi 3 oscary, jediný, kdo jich dal Barackovi dva se jmenuje John Krypl, Tento rok, den před předávání oscarů zemřel. Již dlouho je za každou vraždu podezřelý Bill Gates, ale nikdo nemá prozatím pořádné důkazy...






2. NEJVÍCE SNĚZENÝCH BAGET ZA SEBOU


A člověk, který snědl nejvíce baget za sebou je.........SCHNIDIL BÁBOVIČKA!


Historie

Bylo to před dvaceti lety, co se v New Yorku uspořádala soutěž o to, kdo sní nejvíce baget za sebou. 39 letý Schnidil, který tam byl na dovolené se ji zúčastnil. No, snědl jich 9582, a protože to byl strašný nenasyta, snědl i číšníka který obsluhoval diváky. Pak, jak byli všichni naštvaní letěl dva bloky (ano, vážně se unesl) k letišti, sedl si na pravé křídlo letadla které právě odlétalo do Česka, a jakmile vzlétlo tak ho svou váhou rozbil. Spadlo i s ním na pláž a snědl tam další bagety. Pak ho odvezla sanitka, kvůli nadváze 689 kg. A byl hrdý jen na jednu věc, a to na to, že je zapsaný v Guinnessově knize rekordů. 


(obrázek raději dávat nebudu)




3. NEJVÍCE ODPADKŮ V DOMĚ


A žena, která má doma nejvíce odpadků, se jmenuje......KRAKONOŠA BULHARSKÁ!


Historie

Začalo to tím, že Dvaadvacetiletá Krakonoša měla ráda věci. Od postele po dráty. Jednou - poprvé - byla v nákupním centrum. Uviděla tam miliony hnědých krabic, miliony plyšáků, miliony drátů a umělých nosů. Doslova vykoupila celý nákupní centrum, a teď sotva chodí po domě, nemůže jít ani na záchod, pro jídlo či jít spát a je za to šťastná.









Tak, to je asi vše! Chcete další díl? Pište do komentářů, a nezapomeňte hlasovat v téhle anketě!

klik!


čusák!!!

Komentáře

monstr haajVIP(Svět Fantazie ^^)

Pobavilo xD
Jinak k těm odpadkům. Dívala jsem se na Prima Love a tam byl takový seriál (nepamatuji jméno) a tam byli lidi, co mají prostě odpadky v domě. A jeden jich tam měl víc, než na obrázku. xO Jmenoval se Rendy. Přišla k němu jeho kamarádka a pořád dokola opakovala: "Rendy, bože Rendy! Bože Rendy! Rendy, bože, bože Rendy!" xDDD

monstr haajTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.