LadyMarinett シ

Miraculous LadyBug *2* První odmítnutí

Tak jak jsem slíbila, dneska tu je další díl. Tak jdeme na to!

Z pohledu Marinett
Už jsem před školou, no ale to bych nebyla já, kdybych nezakopla. Čekala jsem tvrdý dopad, ale ten nepřišel. Chytila mě ruce. Když jsem v se podívala do tváře toho, kdo mně chytil, zčervenala jsem.

Z pohledu Adriena
Už jsem u školy, když v tom vidím, jak Marinett, dívka s culíkama padá. Utíkal jsem k ní a tak tak ji chytl. Když se na mě podívala, zrudla. Je tak roztomilá. Marinett se postavila a postavila ,,A-ahoj Adri-iene.'' ,,Ahoj Mari.'' pozdravil jsem ji ,,Nechceš už jít do třídy? Už bude zvonit.'' ,,J-jo.'' Než odešla, řekla: ,,P-po škole b-bych s te-tebou chtěla m-mluvi-it.'' zakoktala a šla dovnitř.

Po škole

Z pohledu Marinett
Adrien na mě už čekal. Když mě uviděl, usmál se a šel ke mě. ,,Tak co jsi chtěla Mari?'' ,,Už j-jsem ti t-to chtěl-la říct d-dávno. Adriene, j-já t-tě mi-luju!'' Uf, už je to ze mě venku... Ale Adrien se na mě smutně podíval a řekl: ,,Mari, mám tě moc rád, jsi moje nejlepší a první kamarádka. Ale miluju někoho jiného.'' Já se slzama v očích utíkala domů, ignorující Adriena, jak volá mé jméno. Doma se mě snaží Tikky uklidnit. Ale moc to nepomáhá...

Tak jo, vím, pořád nic moc :D. No další díl by měl asi vyjít v pondělí. Nevím jestli ráno, odpoledne nebo podvečer. Možná ho udělám i přes víkend. Ale to je velké MOŽNÁ.
Tak Čusááák :D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.