Krása, móda, citáty

Krása

Ahoj.


Dnes jsem si pro vás připravila článek na téma ,,Krása". Jelikož si myslím, že i tohle téma k mému blogu patří. 


Upozorňuji: Tento článek obsahuje mé názory! 


A můžeme jít na to! 



                                                 Krása

Když se vysloví slovo Krása, každý si představí něco nebo někoho jiného. Někdo třeba květiny, někdo styl oblěčení, někdo třeba nějakého kluka, nebo nějakou holku. Je to přirozené a já, ať si kdo představí cokoli, beru a chápu. Já si třeba představím mé oblíbené šaty, nebo květiny. 



Tohle všechno, je samozřejmě krásné, ale je třeba si někdy uvědomit, že krásná jste také vy! Každá holka, dívka, žena je něčím krásná,KAŽDÁ. Kašlete na názory ostatních, líbí se vám to tričko co máte ve skříni, i když už není módní? Vezměte si ho. Do parku, do města, do školy, do obchodu, to je jedno. Pochlubte se s ním! I když se to někomu nelíbí, je to vaše volba, váš názor, váš život a je jen na vás, jak se rozhodnete. To stejné je s každou vaší volbou, chcete si přebarvit vlasy? Zkusit jiné líčení, styl oblékaní nebo cokoli jiného než ostatní? Do toho! Protože je to jen vaše volba. 


A zase naopak, jestli vás jiní lidé do něčeho tlačí, do něčeho, co nechcete, odmítněte to. Zhluboka se nadechněte a řekněte důrazné, zřetelné NE! Jelikož i toto slovo k životu patří, nemusíte vždy jen souhlasit, pokud opravdu a upřímně souhlasíte, poté není problém, pokud vás ale někdo k souhlasu tlačí, prostě řekněte NE, na tom totiž není nic špatného a máte na to plné právo. 


Pokud máte malé sebevědomí, vzpomeňte si na to, že JSTE krásná, ať už jen pouhou maličkostí, nebo vaší povahou, protože i povaha je znak vaší krásy, i když není vidět. A když máte milou povahu, odvažuji se říct, že tohle je vlastně možná pravá krása, jelikož si jí všimne jen málokdo.  


Jestli máte se sebevědomím problém, zkuste se každý den ráno podívat na sebe do zrcadla a říct si Jsem krásná a jsem ráda, že tady jsem. K takovému zdravému sebevědomí to určitě pomůže. Nezapomeňte ale, že nic se nemá přehánět, tak pozor, aby se z vás nestala namyšlená fiflena, která má mnohem více, než zdravé sebevědomí.


Tohle by bylo k dnešnímu článku vše. ☺ Je to taková má myšlenka, něco, co jsem vám chtěla zdělit a doufám, že se vám to líbilo a něco jste si z toho odnesla. Mějte se krásně a Ahoooj. ☺




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.