Krása, móda, citáty

Recept na chutnou sníani- oves. kaše

Ahoj holky. 


Přestalo vás už bavit snídat pořád jen to samé dokola? Každé ráno, chystání té stejné snídaně, která potom stejně není nějak zvláště dobrá? 

Tak tohle je článek přesně pro vás! Pojďme na to. ☺



         Zdravá a chutná snídaně, ovesná kaše

         

Když ráno vstanete, tak jste většinou odpočatá a do nového dne by jste měla vykročit správnou nohou. Ale nudná, každý den opakující se snídaně, vám přece žádnou radost neudělá. 


Co takhle ale zkusit něco jiného, nového?  Dnes tu pro vás mám recept na skvělou snídani, která je jednoduchá na uvaření, je dobrá a ještě ke všemu vás zasytí. 


Ingredience

1. Ovesné vločky

2. Mléko ( pokud máte stejně jako já na normální mléko alergii, můžete použít třeba mandlové nebo kokosové, já používám kokosové a chutná to skvělě)

3. Špetku soli

4. Med ( jakýkoliv)

5. Nějaké ovoce, co vám chutná a máte zrovna po ruce ( já používám třeba banány,jablka nebo borůvky), ale nemusíte jen ovoce, můžete třeba i ořechy, tuhle variantu si taky občas dělám


Postup

1.Mléko a vločky dáme do hrnce

2. Trochu osolíme

3. Vaříme jednu minutu a samozřejmě mícháme ☺

4. Přelejeme do talíře, nazdobíme tím, co máme rádi, polijeme medem a HOTOVO. ☺






Takto vypadá výsledek. ☺


 RADA NA ZÁVĚR Pokud chcete, můžete si každý den udělat jinou variantu ( třeba si na kaši někdy dát jahody s banány, jindy třeba s borůvkami, s ořechy nebo něčím jiným.☺) Bude vás to pak více bavit a navíc vás kaše opravdu zasytí, mluvím z vlastní zkušenosti.


Budu moc ráda, jestli se vám článek líbil a jestli si kaši uděláte doma, neproděláte! ☺ A nezapomeňte, že fantazii se meze nekladou takže jakou variantu si zvolíte, je jen na vás.


Tohle by bylo pro tento článek vše, já doufám že jste si ho užila, mějte se krásně a Ahooooj. ☺
 







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.