Knižní koutek a ještě víc!

Moji oblíbení Youtubeři

Vítám vás,

minule jsem psala o mých oblíbených hudebních skupinách a booktuberech, ale dnes to bude o oblíbených youtuberech/kách. Jak už jistě víte, každý máme jiný vkus, jiné chutě a také jiný styl. A přesně to platí i o výběru youtuberů, které chcete sledovat.


První youtuber, kterého zde zmíním je Ati. Pro mě se stal nejlepším youtuberem a zapsal se mi do srdce. Jeho tvorba je úžasná a hlavně výjimečná právě v jeho stylu zpracování i mluvení. Mluví jako nějaký moderátor, ale zároveň opravdu příjemně. ( jen můj názor ) ;-). Velice se mi líbí, že se snaží dělat videa s nějakou myšlenkou a zároveň ty lidi pobavit. To byl také jeho cíl na Youtube, bavit lidi. Prostě se na jeho videa koukněte, pokud jste ještě neviděli, bude to stát za to. :-)


Dalši na mém žebříčku vítězů se umístil Hoggy. Hoggy má vlastně být ,,postava", která baví svými videi. Nejlepší série si myslím, že jsou Happy wheels, sketche, atd.... Kromě hlavního kanálu na Youtube si ještě založil vlogovací kanál, kam točí většinou častěji. Pokud máte rádi zábavu a chcete se něčemu zasmát, tak rychle koukněte na jeho videa.


Jako posledního, pro mě bronzového youtubera jsem vybrala Kovyho. Kovy natáčí spousta videí, ale pro mě nejzábavnější se stala série Kovyneděle. Jsou to vlastně různé sketche, které opravdu pobaví. Nejvíce miluji díl, který nese název U psychologa. Prostě nejlepší. ;-)


Tento článek byl sice takový kratší, ale doufám, že se vám líbil a pokud jste nějaké tyto Youtubery neznali, tak doufám, že to byl správný tip pro vás. 


                        Ajulka

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.