Knižní koutek a ještě víc!

Magic Land 3

Král a královna

Emily kráčela za stařenkou podél krásné vydlážděné cesty, která vedla k zámku. Byla opravdu nervózní, ještě více než kdy předtím. Zdálo se jí zvláštní, že ikdyž si celý tento svět vymyslela, tak zde bylo hodně věcí, o kterých vůbec neví, že si je někdy vybavila. 

Náhle stařenka zahlédla, že Emily má ustaraný výraz, a tak přidala do kroku. Za necelých deset minut byly u zámku. ,,Tak tady to je" řekla ,,Vílí zámek."

Když Emily došla k hlavní síni, uslyšel za dveřmi nějaké hlasy a jelikož blízko ní nikdo nebyl, tak začala odposlouchávat. Uslyšela: ,,Výsosti, to přece nemůžete udělat! Celý Magic Land bude v ohrožení, jestli necháte elfům..." Vtom slyšela nějaké kroky, a tak dělala jakože nic neslyšela.

Přišel posel (byl to skřítek). ,,Král a královna vás očekávají, princezno Emily."

Emily se nadechla a vstoupila do krásné rozlehlé místnosti, celé zlaté a dva trůny. Král a královna však nikde. Jak to může být možné když ji zavolali, tak by zde měli být. Náhle uslyšela nějaký hlas, který křičel: ,,Král a královna byli uneseni!!! Král a královna byli uneseni!!!".

Emily se zastavilo srdce. Pomyslela si: ,,Co když je unesl, ten někdo, kdo s nimi mluvil předtím, než jsem přišla? To by, ale byla hloupost, vždyť to by tomu někomu nešlo o záchranu Magic Landu."

Náhle nevěděla, co má dělat. Má utéct? Nebo zůstat, dokud ji neobviní z únosu? Byla velmi zmatená.


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.