Papa's Cupcakeria
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Miami Shark
Hra - Miami Shark
Video se načítá
Disney Princess Selfie
Hra - Disney Princess Selfie
Video se načítá
Cooking with Love
Hra - Cooking with Love
Video se načítá
Elsa Christmas Spa Bath
Hra - Elsa Christmas Spa Bath
Video se načítá
Ghost Flight
Hra - Ghost Flight
Video se načítá
Animal Caring Game
Hra - Animal Caring Game
Video se načítá
Neptune's Daughter
Hra - Neptune's Daughter
Video se načítá
Pet Store Slacking
Hra - Pet Store Slacking
Video se načítá
Winx Pixie Clone Capture
Hra - Winx Pixie Clone Capture
Video se načítá
Super Belly Boarder
Hra - Super Belly Boarder
Video se načítá
 

Kiwča :D

Moji dva zázraci♥- Úvod

Ahoj Ňafíci :) 

Z tohohle by mohla být série, záleží na tom, jestli bude, co psát :) 

Každopádně jde o mé potkany. Jistě si vzpomínáte na Mauglí. Mauglí umřela 1.6. 2017 ve věku 1 roku. Byla úžasná a i za tu krátkou dobu žití, si mě získala. Umřela pravděpodobně na následky nějaké nemoci. 

No a teď? O 3 měsíce později, tu sedí, dokonce se dvěma, dalšími potkany. Jsou to sestry. Funguje to stejně jako u psů. Jednou si koupíte psa a pro zaplnění zármutku z jeho smrti, si koupíte dalšího. A tak začíná mánie, kupování si psů, až dosmrti. Dva potkani, mi nedávají čas, myslet na to, jak se mi stýská po Mauglí. To, ale neznamená, že bych na ni zapomněla..... A po týdnu od jejich zakoupení jsem přišla na super hlášku: "Holky, vy jste úplně blbý. To jsou kabely, to nejsou špagety!"

Začala jsem s nimi streamovat. No to je silné slovo. ZATÍM jen jeden stream s nimi. Streamuji na stránce Pejsci" na FB. No a tady máme něco o nich,


Amálka

Amálka je větší než její sestra (je normálně velká, ale její sestra je prcek). Je bílo-šedá. Je taková klidnější a tulivější. Třeba teď mi leží v takové té propojené kapse, u mé oblíbené mikiny a spinká. Od začátku byla klidnější. Říkám jí spíš Amy (normálně se to čte, tak jak se to píše). Ale umí se i rozzívit(nevím jak se píše).


Maggie 

Maggie je menší a bílo-černá. A je to strašný hyperaktiv. Ze začátku kousala, ale už se od naučila. A právě, mi počůrala nohu :D Pořád po mě běhá a leze přes Amálku, která mi leží v té kapse. A pak se chce dostat za klávesnici na kabely... Prostě telátko♥  Ale už si taky lehla k Amálce, hlavou na druhou stranu. Tak vidíte, někdy se umí i uklidnit.


Obecně

Mají větší klec, než Mauglí a i prolézačky. Dali jsme jim tam jako měla Mauglí, hamak (látku a z toho mají takovou "houpací síť" akorát se to nehoupe :D) Pak tam mají takové plošinky a na ně schody. A běhací kolo. Mají dvě misky na jídlo, ale do obou dáváme vždycky, půlku toho, co by jsme dali do jedné a navíc jsou dvě. Nějaké sýry, šunky atd., jim moc nedáváme nejsou na to zvyklé. Jsou od chovatelky, ze zverimexu nejsou nejlepší (neoddělují tam kluky a holky, takže se může stát, že si koupíte už těhotnou. TO se nám stalo s křečkem a pak rodili pořád dokola :D). Jo a hamaky mají dva. Dáváme jim tam takové ty.... Jak se to..... Piliny.. Jo hobliny! No a krmení klasické zrní, samozřejmě mají i lahvičku na vodu. Nejsou tak úplně moje, dostala je malá sestra k narozkám, ale jsou všech tří (moje, starší sestry, mladší sestry). Bereme je ven (chováme), tak třikrát denně. O Dni Země u nás ve škole přemýšlím, ale nevím jestli je tam jako Mauglí vezmu. Tedy pokud dostanu ještě před ním psa, bude jasné vezmu jeho :) Tedy pokud mě vyberou :) Oni jsou tak cutteeeeeeeeeeeeee♥ 

(Fotku nemám, ale můžete se podívat na streamu na FB stránce Pejsci" dělám záznamy. Adminka Doggie jsem :) Ale fotky jistě někdy seženu)


No a to je pro dnešní článek asi vše :) 

Pokud máte nějaké otázky ohledně potkanů pište, budu jen ráda :) 

Díky za přečtení, pluska, comy a 

Papa Ňafíci♥

P.S. Článek o Maugliiném konci: tady

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.