Avatar Creator
Hra - Avatar Creator
Video se načítá
Basket Ball A New Challenge
Hra - Basket Ball A New Challenge
Video se načítá
Shopaholic Beach Models
Hra - Shopaholic Beach Models
Video se načítá
Hopyon
Hra - Hopyon
Video se načítá
Bounce
Hra - Bounce
Video se načítá
 

Kiwča :D

Make a new room #3- Pes, pokoj, stěhování

Čahojda Ňafíci♥!

Po dlouhé době, tu máme nový článek z této série :) Pokud někdo neví o co jde. Stačí minutka a dohledáte si na mém blogu předchozí články :) Jde o to, že se budeme stěhovat a já sem píšu průběh a postřehy :) A řešíme tu hlavně můj nový pokoj :) Jdeme na to!


Pes

Nejdříve nejkratší téma :D 

Pes budeeeeeeeeee!!! Asi ho dostanu na narozeniny! (10.4. mi bude 13)!

Zatím nevím, co za plemeno. Mamka nechce moc veliké psy, i border kolie jí příjde moc velká.... Prostě chce psa do 50 cm. A chce hlavně kokra nebo špringla.... Tak uvidíme :) 

Já bych chtěla spíš tu borderku, bernského salašnického, ale prostě- velcí psi. No a tak jsem přemýšlela nad Velškorgim, ale ani se mamce nedivím, že se jí nechce platit 15 000 za psa, když šetříme na nábytek atd. :) 

Ale kokr by mi taky nevadil, jak se to vyvine je mi docela fuk! :D


Kdy se budeme stěhovat?

Byt je prodaný! Nějaký pán ho bude pronajímat! No a my se musíme vystěhovat do 31.12.2017 :) Takže se stěhujeme nějak 27.12.? Myslím :D Nějak tak... Ale problém je, že se pomalu začíná barák opravovat, takže tam můžeme jakž takž žít, až někdy v únoru. 

Jak jsem psala v jednom článku o mém babičce, která je teď v Domově důchodců... No a kousek od našeho bytu, je byt naší babičky a tam budeme asi 2 měsíce bydlet. Jop :D 5 lidí v garsonce! :D Úžo! Ale já to za cenu svého (sice malého) pokoje a psa přežiju :D


Pokoj

Pokoj. Ještě není stoprocentní, že to bude "nudle" jak jsem psala :D 

Prostě a jednoduše! Budu mít komín vprostřed úzkého pokoje! Před ním (blíž k oknu) bude postel a stůl. Za ním asi skříň, dveře :D A ještě asi nějaké věci... To je prozatím takto, ale ještě to není dořešené!

Zatím to zůstalo asi stejné přidávám pro ty, kteří neviděli návrh :) Jen, že za komín asi přidám ještě skříň, podoobně jako je tam stůl :) 


Líbilo se? Vím, bylo to podobné jako vždy, ale tak aby jste alespoň věděli :) 

Zatím papa! Ňafíci♥

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.