KikiBlueberry

♥ Nákupy z Aliexpressu♥ (1/2)

Hi Girls, jak jste si mohly všimnout, dnes jsou to podruhé nákupy z Aliexpressu, které minule měly velký úspěch, 7+, což je rekord. Jelikož mi celkem dochází nápaditost na články, tak zbylých pět věcí, které ještě nedorazily, + tři klíčenky, budou v díle 2/2. Tento díl bude trošku jiný, budu vám k tom psát trošku více, cenu,odkaz, ale zase zde nebude po kolikati dnech to přišlo, nepočítala jsem to, ale je to více než měsíc. Dost zbytečných keců, jdeme na to!
Pouzdro na brýle

Zde


Cena:3,29 USD, 70 korun ( zaokrouhluji, jinak je to 69.09, všechno bude zaokrouhlené).
Slouží dobře, je takové zacvakávací.
Propiska

Zde

Cena: 0,63 USD,14 korun
Asi si říkáte, proč si kupuji propisku z Číny, která je i tady. Líbila se mi, je modrá a má takové kamínky. Píše černě, což je škoda a náplně jsou trošku jinačí, než ta „normální“. Otevírá se, když zakroužíte tím kovovým, odkud vede ta náplň a píšete. Ale mínus má, už se mi občas zasekla vevnitř, takže jsem musela vyšroubovat a zašroubovat zpátky.
Tlapka

Zde

Cena:0,72 USD, 16 korun
Je to taková razící tlapička, určitě to znáte. Akorát je u tlapičky nevýhoda, že když ji obtisknete, tak vypadnou i ty drápky.
Balónky

Zde

Cena:1,28 USD, 27 korun
Zase věc, kterou bych mohla koupit v Česku. Balónky. Ale tyto jsou zajímavé, vevnitř mají zlaté kuličky. Jsem s nimi spokojená.
Kartáčky

Zde

Cena:25.92 USD, 545 korun
Elektrické zubní kartáčky jsou dobré jsem s nimi spokojená. Zezačátku si na ně musíte zvyknout, potom to už jde samo. Mají tři funkce, super, normal, massage a ikonku chargé, která znamená nabíjení. Máme dva, růžový a bílý. Jsou k nim dva náhradní nástavce. Jsou jako kartáček, akorát elektrický. Po dvou minutách se samy vypnou.

P.S. Omlouvám se za to, že zde nejsou obrázky. Ode mě nejdou většině zobrazit a z Aliexpressu jsou moc malé.

Toto je pro dnešní článek vše, doufám že se líbil a Ahoj!
Vaše Kiki 014 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.