KikiBlueberry

Můj první příběh-Nešťastná láska #1

Ahoj, vítejte u mého prvního příběhu. Jak jste si z názvu všimly, půjde o nešťastnou lásku. Nebudu to nadále zdržovat, jdu na to!
Ahoj, jmenuji se Lucie a kamarádi mi říkají Lucy, Lucko. Chodím na základku. A jsem puberťačka. Zamilovaná puberťačka. Ten kluk chodí do o rok nižšího ročníku, než jsem já. Jmenuje se Radim. Má hnědé oči, hnědé vlasy a je vyšší než já. A je prostě strašně hezký. A abyste si nemyslely, že ho soudím jen podle jeho vzhledu, tak nesmím zapomenout zmínit jeho povahu. Má talent na sporty, se vším rád pomůže a je strašně hodný. Jiné holky z mého ročníku to nevidí. Taky má hezký úsměv. Vždy mě rozesměje, když se usměje nebo má z něčeho záchvat smíchu. Také mám kamarádky ve třídě- Kiki,Bibi,Maky( Markét ) a Evelin. S Kiki se bavím asi nejvíc. Ta mě taky nechápe. Říká,že nikdy nebyla zamilovaná, že se ji kluci vždycky jenom líbili. Což mě pěkně štve. Potom nechápe moje trápení s láskou. To nechápu ani já sama. A žádná jiná holka mě nechápe. Bibi s Maky už kluka mají. Evelin lásku nechápe vůbec. Je z nás nejmladší.Ale teď už jdu do školy. Ozvu se po škole.

                     PO ŠKOLE
Dnes to bylo ve škole super. Potkala jsem se s Radimem a usmál se na mě. No, to ale není to nejlepší. Dozvěděla jsem se, že s jejich třídou pojedeme na školu v přírodě, která je za týden. Jupí! 

Doufám, že se vám dnešní článek aspoň trochu líbil. Je to můj první příběh, ten vánoční se nepočítá. Učím se, tak budu ráda za vaše rady v komentářích. Ahoj,                                             

                                                                                                    Vaše Kiki 014


                                                 



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.