KAROL´S BLOG

Jak být úspěšná blogerka?

Mňauky holky a kluci. Tento nápad mi vnukl Klokan4. Ahoj ***Moc díky. *** Tak jdeme na to...


Nejste moc oblíbení v blogování na HPD???

Není moc lidí, co vás sledují???

Cítíte se smutní, že není nikdo, kdo by vám vaší tvorbu ohodnotil???

Vadí vám, že jste přehlížení???

Tady máte  rad, jak být úspěšnější blogerka. ***upozorňuji, že všechno, co jsem sem napsala pochází z mích zkušeností. ***

1.Dělejte vtipné články

Z vlastní zkušenosti vím, že vtipy a různé vtipné obrázky lidi mají rádi. Navíc je dobrý, že to můžete kombinovat se Zajímavostmi, nebo něčím jiným. Příklad:

Víte, že postel obsahuje v průměru 6 miliard roztočů? 

A pak, že nejhorší je, spát s pavoukem. Vždyť spíte prakticky na roztočích. No, vlastně i já...Fuj


2.Dělejte Zajímavé články

Hodně úspěšný jsou i články o nějakých zajímavostech ze světa. (příklad, má série Víte že...) Jednoduše. Najdete si nějaké zajímavosti, Zkopírujete, a pak je nějak vtipně nebo zábavně okomentujete.


3.Zapojujte ostatní

Pokud už máte nějaké ty lidi, co vás sledují, tak je zapojujte. Tak si je udržíte aktivní. Dělejte například soutěže, články s někým z fanoušků, články na přání nebo i tagy, do nichž vám dávají otázky vaši fanoušci, za prvé jsou rádi, že je zmíníte, nebo jim veřejně odpovíte na otázky, na které chtějí znát odpověď, a za druhé, když někdo váš článek rozklikne, a uvidí, že odpovídáte veřejně na otázky, budou si myslet, že na své fanoušky myslíte. 


4.Občas dělejte i články na zamyšlení, nebo povzbuzení

Každý potřebuje občas povzbudit, nebo dodat sebevědomí, a proto není nic lepšího, než jim trochu sebedůvěry dodat prostřednictvím veřejného článku.


5.Buďte aktivní

Neříkám, ať sedíte u počítače nonstop. Mislím to tak, aby jste dělali články častěji, než jen jeden za měsíc. Já například dělám každý den jeden, maximálně dva články. Jeden hlavnější, a druhý, třeba o tom, že jste objevili novou písničku vaší oblíbené skupiny, protože určitě nejste jediní, kdo má rád určitou skupinu. 


6.Nevšímejte si negativních komentářů

Největší chyba, kterou můžete udělat je, že třeba blogujete už měsíc, a lidem se to líbí. Najednou uvidíte komentář, který vám bude říkat, že to je kravina, nebo že jste trapní. ***mě se to nedávno stalo*** Nevšímejte si jich. Je to jenom jejich názor. Když u vás v komentářů převládají pozitivní reakce, a najednou se tam objeví někdo, kdo vám začne nadávat a říkat, že to je p*čovina atd...tak si jich nevšímejte. ***teda, pokud převládají negativní komenty, tak je asi něco špatně***



Tak, snad jsem vám alespoň trochu pomohla. Ještě jednou připomínám, že všechno, co jsem sem napsala je z vlastních zkušeností. Mějte se hezky a...ČAU

A nezapomeňte...


...ti, co píšou de*ilní komenty, jsou nějak takhle inteligentní. Ale hlavně, všechno berte s humorem.

Komentáře

KAROL2046VIP(Beruška a Černý Kocour)

Maggie13: Já vím. Ale jsou i blogerky, které skoro nikdo nesleduje, a potřebují poradit. ***a navíc mi přijde, že ti ,úspěšnější´ blogerky jsou ...tak trochu povýšenější.***Já se prostě jen snažím poradit. Nic víc.

KAROL2046To se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.