KAROL´S BLOG

Best parodie na Youtube

Mňauky holky a kluci. tak jsem tady zas a přivedla jsem s sebou i pás parodií na youtube, o kterých si myslím, že jsou hodně povedený a vtipný.


Jako první tady mám parodii na film Velká šestka. Mě osobně se hodně líbí a nekteré scénky bych si nejradši pouštěla pořád dokola.




Dále tu máme parodii na jednu scénu z Harryho Pottera. Já osobně moc Harryho Pottera neznám, ale tahle parodie se mi hrozně líbí.



Potom tu mám parodii na MLP. Já vím. Je to pohádka pro děti, ale tahle parodie ROZHODNĚ pro děti není. A...Je to prostě super. Dneska si ji pouštím už asi po pátý a pořád se toho nemůžu nabažit.



A nakonec tu mám tři parodie od toho samého youtubera. Nejprve Na vlásku...




...potom Hledá se Nemo...




...a nakonec Lví král.




Tak, to je všechno. Určitě by se jich našlo víc, ale na to tady není dostatek místa a nechci dělat kilometr dlouhý článek. Možná, když se vám to bude líbit, tak udělám i druhý díl. Zatím se mějte a...ČAU

Komentáře

KÁJA - HAPPYVIP

Já mám raději parodie na "já miluju minecraft", mezi které patří: "Já miluju Kaufland" a "Já miluju matematiku". To jsou písničky, ty tu máš videa, dávám +.

KÁJA - HAPPYTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

TwilightSparkle(ZVÍŘECÍ LÁSKA)

Super. Nektere z tech parodí jsem videla. A taky jsi je nekdy pouštím. A jestli mohu podotknout. Mlp není jenom pro deti. Na svete je víc než milion fanoušku mlp a mezi nimi jsou i dospelí. A ne nejsou to jenom šílený fanatici. Ale to jen tak pro info. Jinak dávam plus smajl

TwilightSparkleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

KAROL2046VIP(Beruška a Černý Kocour)

TwilightSparkle: Já vím. Já osobně jsem taky velký fanoušek MLP. Nechci to ovšem moc roztrubovat. Jednou se to ve škole bouchlo a...nebylo to zrovna příjemný. smajl***U nás ve třídě HODNĚ záleží na tom, co si kdo pouští, nebo co kdo poslouchásmajl*** No, prostě teď už si dávám pozor na to, co říkám, abych to už nezažila.smajlsmajl

KAROL2046To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.