Kakajíčko s Otys

13leté děti drogují a pijí! - Otakarčin názor

Všimla jsem si, že nejvíc plus a zobrazení mají moje názory, takže se budu asi držet u nich. A jinak: Ke konci měsíce se můžete těšit na fotky z dovolené. 

Ale teď už zpět k tématu, tenhle názor bude ,,třináctileté děti drogují a pijí, aby zapomněly!" (Bohužel se mi to nevešlo do názvu.) 


Tak a teď mi prosím vás řekněte na co chcete zapomínat? Na periodickou tabulku? Nebo na rovnice? 

Třináctileté holky mají v téhle době partnera na celý život, ale když ho uvidí hledat pokémony s jinou holkou, tak je to hned hnusný parchant a nikdy jim na něm nezáleželo a podobně.

Potom začnou pít a drogovat, aby na toho parchanta, který chytal pokémony s jinou holkou zapomněly. K tomu se líčí jako štětec, v 8. třídě váží asi 30 kilo i s postelí a stěžují si jak jsou tlusté a potom se k tomu řeší i anorexie. A když jdete s tím vaším "partnerem na celý život" po ulici a najednou okolo vás projde jen o kilo hubenější holka než jste vy a váš "kluk" se na ni jen podívá, hned začnete nadávat, jaký je blbec. Proto třináctileté holky hubnou a líčí se jak štětce a myslí si, jak jsou krásné, ale přitom vypadají jak Marfuša z Mrazíka. 

Nebo se taky tyhle holky můžou stát Emařemi, začnou se řezat a budou brečet jak je život nespravedlivý a strašný. Tímto se nijak nenavážím do Emařů, navíc všichni nejsou takoví, to jen mluvím o některých pipkách, které ani neví od čeho je slovo ,,Emo" odvozené a prostě tak. Lidi, na co se řezat? Pak z vás akorát vyrostou sadomasochisti, kteří se budou poutat k posteli a bičovat se...


Dál by mě zajímalo, kde tyhle děti berou věci jako jsou třeba cigarety, drogy a alkohol. Když nějací třeba dospělí Rasti kouří trávu, tak je mi to jedno, ať si klidně zničí plíce, je to jejich život. Ale když tohle dělají třináctileté děti, tak je mi z toho fakt na nic. Ano, je to jejich život, ale kouření trávy v 13? Pokud to jejich rodičům nevadí, tak to už je potom pěkně v háji. 

Nebo třeba šňupání koksu, braní LSD, kouření DMT atd... 

Tahle generace je tak zkažená, že bych se ani nedivila, kdyby začaly pít i děti ve školce. 

... Já doufám, že tímhle článkem aspoň někomu otevřu trochu oči. 

Takže to už máme: Děti se malují, mají iPhony, žebrají, pijí, řežou se a drogují... Co přijde dál? Děti budou skákat z mostu pro vodní pokémony? 

Už to úplně vidím - Zprávy FTV Prima: Malá holka skočila z mostu jen protože tam viděla pokémony....

 

A takové blbosti se tu budou řešit za pár let, jen protože je tahle generace úplně zkažená. 

Nebo třeba: Malý kluk zabil své rodiče, protože hrál hru ve virtuální realitě a myslel si, že jsou to zombíci... 


!!! Teď se chystám jít na horší téma o Dark Webu, takže pokud je vám asi 8 let, tak tohle raději vypněte a pokud je vám 8 a míň a chystáte se to číst, tak už je to vaše vina, byly jste varovány. !!!


Už to bylo trochu dýl, ale četla jsem článek, že nějaký kluk se podíval na horor ,,Dětská hra" (Film o sadistické panence Chuckym, která vraždí lidi.) a pak ve škole zavraždil nějakou holku a u toho pořád říkal ,,Já jsem Chucky, Chucky si chce hrát..." Kdyby ho rodiče nenechali se na to dívat, tak by se to nestalo... Někdy v těchto věcech mají vinu i rodiče, že si svoje děti nehlídají a pak děti drogují, vraždí a pijí... 


A teď k podobnému tématu: Já odebírám Rotha Welldena (Adama Jíchu), který nedávno vydal video ,,Jak se dostat na Dark web/Deep web" nebo tak něco... Většinu YouTuberů sledují malé děti a Dark web je zrovna stránka, kde se prodávají drogy, můžete si pronajmout vraha, je tam dětská po*nografie, týraní zvířat a lidí apod. A když nějaký YouTuber vydá takové video, co si myslíte, že potom, co to děcko dokouká to video, že udělá? Samozřejmě, že se bude chtít dostat na Dark web. Tenhle web sleduje FBI a když se snažíte dostat třeba na tu po*nografii může vás vystopovat FBI. Tak a teď zase malé děti, které si přečtou můj článek večer neusnou. Bohužel tohle je ale pravda. Lidi, když těmto věcem nerozumíte, tak se na to video ani radši nedívejte a už vůbec tam nechoďte! 

  

Už radši dost o Dark a Deep webu, nebo pak se bude řešit, že náctiletá holka, která má na HPD přezdívku Otakarka El. Petřinská vám říkala něco o stránce, kde jsou drogy a další brutální věci.

... Dobře, řekla jsem, že o Dark webu už dost, ale protože HPD je stránka, kde jsou hlavně holky, tak vám chci ještě něco říct. 

Dřív byla na Dark webu jedna stránka (Radši ji nechci jmenovat.), kterou už naštěstí zrušili... Kde byly fotky nahých, polonahých nebo fotky holek ve spodním prádle. (Ano vím, tohle je téma, které se vážně hodí na HPD.) Většinou těm holkám nebylo ani 18, někdy i fotky malých holčiček. Proč vám tohle říkám? Protože malé děti třeba okolo 8 nebo 10 let jsou dost "naivní" a můžou klidně komukoliv cizímu poslat svou nahou fotku. A pokud by poslaly a ten člověk si ji třeba uložil, tak je 80% šance, že tam ta fotka je... Tahle stránka je sice zrušená, ale místo ní udělali nějakou novou, takže vás varuju: NIKOMU KOHO NEZNÁTE NEPOSÍLEJTE SVÉ FOTKY! Ať už je to fotka ve spodním prádle, nebo normální, prostě nikomu, koho neznáte!

Můj názor na tyhle holky, které ty fotky posílají je takový, že s něma není asi něco v pořádku, nebo já nevím... A pokud už tu fotku neznámému člověku pošlou, tak si tím zkazí celý život. Fotka na stránce a holka může skončit mrtvá. Jestli si ty holky myslí, že budou pak důležitější nebo něco takové, tak akorát vystaví své tělo celému světu, pedofilům, nekrofilům a podobným lidem. 


Tenhle článek byl tak černý, že by ti mohl ukradnout kolo... A vím, že by mi asi HPD mohlo tenhle článek smazat, ale já jsem prostě musela vyjádřit svůj názor na tyhle věci. Byl to takový vážnější článek o vážnějších věcech, ale doufám, že se bude líbit a aspoň někdo se mnou bude souhlasit. 


Takže já doufám, že se vám můj další názor líbil, pokud chcete víc mých názorů, tak to napište do komentů a pokud by jste chtěly i jiné články, třeba vyřazovačky nebo něco, tak určitě taky napište komentář, tímhle se s vámi loučím a u dalšího článku TAKOS! 








Komentáře

kocka perskaVIP(ANIME!)

*zakašlání* Je tam jedna blbá chyba.

"Tenhle web sleduje FBI a když se snažíte dostat třeba na tu po*nografii může vás vystopovat FBI a klidně i zabít."

Je to blbost. Ano, prý FBI dává pozor na tuto stránku takže prý, když děláš něco nelegálního tak můžou tě najít podle IP adresy a asi zkontaktují tě, ale nezabijousmajl Je to Federální úřad pro vyšetřování ,která spadá pod Ministerstvo spravedlnosti USA. Neboli policie. I když v knížce ,která se jmenuje 50 věcí které byste neměli vědět je někde napsáno, že policie není povinná chránit, ale není to nějak dobře ověřené. Prostě FBI nezabíjí jen tak smajl

Mimochodem abych já zas vyjádřila názor na ty děti co pijí, drogují a blabla tak ono stačí se chytnou blbé party, může být starší než oni a mají k tomu přístup třeba cigára můžeš kouřit v 16 letech ,ale musí vědět o tom rodič či opatrovník a aby jim to koupil starší osoba 18 let. A drogy a alkohol to vlastně jde taky lehce shánět.

kocka perskaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

kocka perskaVIP(ANIME!)

Otakarka El. Petřinská: Asi FBI ho zastřelila, protože nějak ohrozil v ten moment nějaký lidí (mohl mít zbraň a chtěl střílet třeba). Jinak by ho asi nechali na živu.
Ani, rodiče by měli děti hlídat, ale když jsou starší ti děti tak nebudou 24 h. je hlídat. A když dítě řekne "Mami můžu jít s kamarádami na hřiště?" A opatrovník řekne ano, protože co by mohli udělat tak hrozného a snad mají trochu rozumu. Tak pak lehce můžou dostat k partě. A pak jsou možnosti ,že opatrovník se dítěti moc nevěnují a nebo ,když je jen jeden opatrovník v rodině tak se snaží uživit rodinu a doufá ,že děti mají rozum. Tak nějak bych to shrnula svůj názor. A jak koukám ten můj první komentář poslední odstavec tak jsem tam nedala závorku aby to dávalo trochu smyslsmajl *facepalm*

kocka perskaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

kocka perska: No, já vím, no smajl Ale slyšela jsem o nějakém týpkovi, který na ty stránky šel a potom taky začal znásilňovat děti a přidávat tam různé fotky a videa a pak ho FBI prej zastřelili, nebo co... smajl Něco v tohle smyslu prostě, nevím jak to bylo přesně smajl

A zrovna takové party máme u nás ve škole, kouří tam třeba i šesťáci a většina jejich rodičů o tom ani neví... Jo, drogy seženeš třeba ve skateparcích, normálních parcích, na náměstí, no skoro všude... A alkohol taky, ale přece by si měli rodiče svoje děti hlídat... smajl

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

HPD by ti článek nesmazalo, to by už dobrá čtvrtina článků byla smazaná.
Hele, co kdybys jen lehce přeměnila název svého blogu na téma názorovky? To ti jde. (Třeba "Názory Kakaového Takos" - jen blbý pŕíklad)

RiveTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.