KagamineRinCZ

Nemocná

Tak, vzhledem k tomu, že jsem nemocná, a musím trčet doma, tak asi něco napíšu. Né že by to tady někdo četl, ale deníček jsem nechala ve škole xD 

Vlastně to vyšlo, jak nejlíp mohlo, protože o víkendu jsme s Lenem a mou sestrou, velmi šikovnou fotografkou, jsme stihli nafotit Senbonzakuru i Reactor, a do tanečního vystoupení mi zbývají dva týdny, takže dost času na to se uzdravit i ještě trochu potrénovat, naštěstí už tanec v podstatě umím...

Z toho důvodu se snažím to brát pozitivně a nehroutit se z toho, že jsem nemocná, musím zůstat doma, a protože mi fakt není dobře, tak ani moc trénovat ( dám to max půl hodiny 2X za den a ještě mizerně - vím, neměla bych vůbec, ale už jsem trénovala třetí den po operaci palce, sedmý den kovidu i se střední virozou i s lékama, po kterých jsem měla prý být na pár dní ležák - my tanečníci jsme psychopati) 

Dneska je mi teda dost zle, nejdřív jsem si myslela, že je to zánět průdušek, ale antibiotika mi doktorka nedala...a popravdě, já si myslím, že je to kovid. Už jsem ho měla, konkrétně přesně před dvěma lety, a pocitově je to dost podobné, jen s tím rozdílem, že to není z daleka tak zlé.

když už mám v sobě dvě očkování a jedno prodělání...ale ta palčivá bolest hlavy a kašel - bez rýmy a bolesti v krku...to je mi povědomé. Takže to možná bude ono, nemám to sice potvrzené, ale virozu pocituju trošku jinak... Ta mi vždycky začne bolením v krku. No co, kovid už je ted prostě viroza koronaviru místo rotaviru...nic hrozného, jen je to otravné. Mám teda horečku, ale jak říkám, není to tak šílené, jako poprvé, jen ten kašel mě deptá...Ale to bude dobré. Snad budu do pátku v pohodě, at můžu ještě pořádně trénovat, než bude AF...

Spíš je hrozný, jak náhle to přišlo, ještě včera jsem byla úplně v pohodě, a dneska ráno jsem vstala...a už věděla, že budu muset zůstat doma :( Tak to holt bývá. No tak mi držte palce, ať ještě stihnu pořádně nacvičovat. Snad se máte líp, než já.

Komentáře

No Gate

Je mi líto slyšet, že jsi nemocná, ale moc si vážím tvého pozitivního přístupu. Je skvělé, že se snažíš zůstat motivovaná a trénovat, i když jsi nemocná. Zdraví je nejdůležitější, takže se ujisti, že si dostatečně odpočíváš a pečuješ o sebe.

Pokud se cítíš, že by to mohlo být COVID-19, doporučuji ti konzultovat s tvým lékařem a podstoupit testování, pokud je to možné. S dvěma očkováními a jedním proděláním máš vysokou úroveň ochrany, ale stále je důležité být opatrná a chránit sebe i ostatní.

Přeji ti brzké uzdravení a hodně štěstí s tvým tanečním vystoupením!

No GateTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.