KagamineRinCZ

HORORSKOP

UPOZORNĚNÍ: TENTO ČLÁNEK OBSAHUJE SLOVA JAKO ,,KREV, SMRT, UTRPENÍ" A JINÉ PODOBNÉ KLENOTY. Celý horoskop je také myšlen jako vtip a jeden velký černý humor, takže pokud vám černý humor nedělá dobře, vychutnejte si fotku jednorožce, a pak přeskočte na jiný článek. PS: Všechno jsem si to vymyslela, nebojte :D

.


VODNÁŘ:

Vodnáři by si tento měsíc měli dát pozor na oheň, protože pokud se pokusí zapálit svíčku, chytne od ní celý byt a oni uhoří v plamenech. Stejně tak by se měli držet dál od ohňostrojů, protože pokud tak neučiní, vlítne jim do oka jiskra z rakety a oni oslepnou. Pokud budou oni sami odpalovat rachejtle, usekne jim to ruku.

RYBY:

Rybám tento měsíc hrozí otrava z jídla. Pozor by si měli dát převážně na jídlo, které už je nějakou dobu uvařené v lednici, a také na šunku, protože hrozí smrtelná otrava botulotoxinem. Pro jistotu by jste se měli vyhnout i asijským restauracím, protože zmizení vašeho mazlíček nezmizel náhodou...A pokud ho nechcete poobědvat, zůstaňte raději u čerstvého doma uvařeného jídla.

BERAN:

Berani by měli pro jistotu celý měsíc chodit pěšky, protože jim hrozí vážná dopravní nehoda. Do auta nenastupujte raději vůbec, to samé platí o autobusech, šalinách a vlacích. Naopak kolo by mělo být bezpečné, pokud se vyhnete silnicím, protože tento měsíc budete nebezpečně přitahování auty letícími ze silnice.

BÝK:

Býci by se tento měsíc měli pečlivě zamykat, protože jejich domy a byty si vyhlédl zloděj. Chce ukrást nejen vaše peníze, ale také vám chce ukrást všechno oblečení a sám ho nosit. Pokud ale nebydlíte dostatečně vysoko, zamčené dveře vám nepomohou, protože zloděj se k vám dostane oknem

BLÍŽENCI:

Blíženci by neměli ani v případě zranění souhlasit s krevní transfuzí, protože lékař, který by vám jí dával, má problém s alkoholem a dal by vám špatnou krevní skupinu. Stejně tak by sami neměli krev darovat, protože utahaná sestřička by vám prořízla tepnu.

RAK:

Raky tento měsíc čeká kruté přepadení od nebezpečného šílence, který utekl z psychiatrické léčebny. Jediná šance na přežití je ho zabít. Nutná obrana...nedá se nic dělat. Buď on nebo vy!

LEV:

Lvi bohužel čeká to největší klišé. Budou sežráni lvem. Lev uteče ze ZOO a najde si vás kvůli vašemu znamení. Jedinou útěchou pro vás může být to, že jen co vás sežere, ho chytí a vrátí zpátky do ZOO, takže nesežere nikoho dalšího a vaše rodina dostane tučné odškodné.

PANNA:

Panny by se měli vyhýbat vodě, jelikož jim hrozí utopení. Možná i ve vaně. Proto raději žádná vana, žádný plavečák a ve sprše si dávejte pozor na uklouznutí.

VÁHY:

Na váhy si tento měsíc brousí zuby démoni, kteří plánují, jak vás posednou. Dobrá zpráva je, že kromě toho, že démon převezme kontrolu nad vašim tělem, se vám nic nestane, ale démon za vás nadělá slušnou paseku a vaší rukou vyvraždí vaši rodinu.

ŠTÍR:

Naopak štíry čeká výhra ve sportce nebo dědické řízení neznámého strýčka, který vám odkáže velkou kupu peněz. Bohužel kvůli těmto penězům se vás pokusí zabít bratranec, který před rodinou dosud tajil svou závislost na automatech. Výhodou je, že kvůli tomu, že prohraje vždy i peníze na jídlo, je hodně zesláblý a nebude těžké před ním utéct.

STŘELEC:

Střelci se nezvládnou vzpamatovat z blížící se tragédie a začnou svůj smutek topit ve drogách, alkoholu nebo extrémním sportu, což se jim může stát osudné. Ale nebojte! Nová protialkoholní léčebna má skvělé recenze!

KOZOROH:

Na kozorohy si brousí zuby nebezpečný sexuální deviant. Mějte se na ulici na pozoru, jinak vás nejen znásilní, ale také unese a vy budete do konce života jeho hračkou. 

Komentáře

Adriana MJ

ja jsem kozoroh ale jsem sice paranoidni ale mam spis pocit ze me nikdo ani nenapadne protoze moc ven nechodim
Xd

Adriana MJTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.