KagamineRinCZ

Lidé ve škole podle šmoulů

Už jsem dělala článek na tradiční role ve třídě, dnes si uděláme něco podobného, ale trochu zábavnějším způsobem. Přidejte se na Rininu speciální šmoulí akci a postavte si vlastní šmloulí vesnici! ze svých spolužáků.

  

ŠMOULA MRZOUT

Šmoula mrzout je ten spolužák, který je vlastně dokonalým Čechem a vlastencem, protože si neustále na něco stěžuje. nesnáší pondělí, protože musí po víkendu do školy, nesnáší úterý, protože do víkendu daleko, nesnáší středu, protože už je utahanej a pátek ještě daleko, nesnáší čtvrtek, protože už prostě dál nemůže, a nesnáší i pátek, protože i v pátek musí do školy, nesnáší sobotu, protože se doma nudí a nesnáší neděli, protože po ní je zase pondělí.

Nemá rád žádnou hodnu, s každým učitelem má osobní problém, a to samé se spolužáky, i se školními výlety, ale přes to na ně jezdí, aby netrhal partu xD Tak co? Jak se jmenuje váš šmloula Mrzout?

TAŤKA ŠMOULA

Váš oblíbený, starostlivý, a často, někdy až trochu moc, angažovaný učitel, kterého máte rádi a máte z něj zdravý respekt, ale někdy je na vás jeho elán a zápal pro učivo i mimoškolní aktivity až moc. Na druhou stranu, je starostivý a dá se s ním dohodnout, ovšem někdy se vám plete do kolektivu až moc. Tak co? Co učí váš Taťka šmoula?

ŠMOULA KOUMÁK

Ten spolužák, který má KE VŠEMU co říct. I když tomu vůbec nerozumí, nicméně se prostě musí přihlásit nebo dokonce vykřiknout nějaký svůj postřeh. Vždycky se tváří, že zná odpověd, a postará se, aby jí všem sdělil. V hodinách se často hlásí a chce odpovídat, i když si není jistý, u všeho musí být a ke všemu se musí vyjádřit. také třídu často šokuje debilními nápady, které neváhá vyslovovat nahlas.

ŠMOULINKA

Vaše ,,nejhezčí" děvče ze třídy, které umí být milé, když chce, ale také chce být středem pozornosti, a sice se tváří, že jí o to vůbec nejde, ale i tak se vždy postará, že bude. Ostatní ji bud mají rádi nebo z ní mají prostě respekt kvůli sociální pozici ve třídě.

ŠMOULA FEŠÁK

Ta spolužačka, která tráví celé přestávky na wc před zrcadlem s taštičkou šminek, ta nejlépe oblékaná, která si pořád češe vlasy a kontroluje vzhled v zrcadle.

ŠMOULA SILÁK

Váš třídní rváč nebo prostě ten kluk, který se snaží být hlavním kohoutem na smetišti. Pokud někdo jeho pozici znevažuje, neváhá se poprat nebo ukázat nějak jinak svou dominantní roli. Na tělocviku často agresivní a dává ošklivé rány míčem, bacha na něj!

ŠMOULA KUTIL

Ten spolužák, kterého učitele volají, když jim nejede počítač, data projektor, když se rozbije tabule, žárovka nebo cokoli ve třídě. tento spolužák obvykle vše opraví lépe, než školník, a učitelé by bez něj často ani nezahájili hodinu, protože jim nejede PC.

ŠMOLA MLSOUN

Ten spolužák, který si nosí ty nejlepší a největší svačiny, které mu spolužáci mnohdy závidí. Jeho nejbližší se občas mohou těšit z toho, že se s nimi sem tam rozdělí, ale obvykle mají smůlu a jen závistivé oči pro pláč, že oni takové svačiny nemají XD Jí každou přestávku.

ŠMOULA NEŠIKA

Při odchodu nabourá do lavice, při příchodu si vysype věci na zem, o přestávce na sebe vyleje vodu, na obědě mu spadne tác, když prudce vstane, přerazí se o lavici. Na těláku o něj všichni máte obavy, že se zabije, a když se jede na nějakou exkurzi, musíte ho hlídat, aby někde něco nerozbil nebo omylem nevyvedl.

GARGAMEL

váš třídní vyvrhel, kterého nikdo nemá rád, a který nemá rád vás, dost možná proto, že jste na něj hnusní. Tenhle se ale nedá, a brání se, dost často se s někým hádá, nezapadá do kolektivu, nesnášíte ho, a on by vás nejradši proměnil ve zlato, aby z vás něco měl XD


Tak co? Postavili jste si šmoulí vesnici?

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.