KagamineRinCZ

3 nejlepší creepypasty s pravidly

Máte rádi creepypasty? Já osobně ano, a to moc. A v poslední době mám nejradši creepypasty s pravidly. O co se jedná?

Creepypasta je nějaký vymyšlený strašidelný, nadpřirozený nebo tajemný příběh, obvykle nějaká hororová povídka, ať už se týká strašidel, vrahů, nějakých mýtických bytostí, strašidelného zážitku nebo nějakého nadpřirozeného rituálu. Hodně creepypasterů nahrává takováhle videa na youtube, kde tyhle creepypasty čte.

No a creepypasty s pravidly jsou něco, co začalo v poslední době docela dost kolovat na creepypasterských kanálech. Jedná se o příběh, kde hlavní hrdina nastupuje do nové práce, stěhuje se do nového domu nebo jde na nějakou cestu, a tam objeví podivný a znepokojivý seznam pravidel, která mu mají pomoci přežít. Pokud je do puntíku dodrží, nejspíše se mu nic nestane, ovšem pokud nějaké, i nevědomky poruší, může dokonce zemřít. 

Tyhle creepypasty psolouchám na kanále Creepy Stalka, takže pokud máte rádi creepypasty a nějakou náhodou ho neznáte, určitě jeho kanál navštivte a nebudete litovat :3 No a já vám tady krátce shrnu 3 mé takovéhle nejoblíbenější právě od tohohle creepypastera. Má jich tam samozřějmě více, ale tyhle tři, právě na téma zvláštní seznam pravidel, mě zaujaly nejvíce.

Pokud by se vám článek líbil, mohu vám doporučit i další creepypasty, tak mi to kdyžtak hlavně napište do komentáře, ať vím :3


 1 . BYL JSEM NAJATÝ ABYCH SEPISOVAL PRAVIDLA PRO PODIVNÁ ZAMĚSTNÁNÍ

Tato pravidla vytváří přímo postava příběhu. Konkrétně mladík, který dostane zvláštní pracovní Nabídku. Aby dle vzoru takovýchhle creepypast sepsal podobný seznam pravidel. Je mu za to nabídnuta slušná částka, tak se rozhodne tak učinit. Nojo, jenže to neví, že se následně sám stane objetí vlastních pravidel.

Hned nato nastupuje do oné práce, kde zjišťuje, že se ocitl ve vlastním příběhu, a že se musí řídit pravidly, která si sám napsal. Vše je navíc PŘESNĚ tak, jak si doma představoval, když si příběh a pravidla vymýšlel. je tak obětí své vlastní hororové fantazie.

Konkrétně se to týká práce v šíleném sanatoriu, kde musí čelit jak trochu úchylným a divným sestřičkám, tak temnému hlídači, ale i ostatním pacientům. A co teprve ve chvíli, kdy sám ihned při příchodu poruší vlastní pravidla...Jenže v dané práci nemůže skončit, protože by byl následně obětí příběhu někoho jiného...V tom svém vlastním alespoň trošku ví, co má dělat...A nadále vytváří pravidla pro další taková zaměstnání...Takže pokud jednou najdete podobný seznam pravidel, nejspíše je on jeho autorem... .)


2. Pracuju jako uvaděč v kině. Má to však háček, jsou zde určitá pravidla

Tahle creepypasta je jiná v tom, že zatímco obvykle se pravidla pro podivná zaměstnání týkají nočních směn, opuštěných benzínek, nočního hlídání hřbitovů, léčeben nebo práce nočního řidiče atd. zde se jedná o pravidla pro práci v běžném, denním kině. Práce za bílého dne, za světla, na veřejném místě, kam denně chodí spousty a spousty běžných lidí do kina sledovat filmy. 

I pravidla jsou zdánlivě jednoduchá, a se seznamem bezpečně v ruce snad neporušitelná. Opak je ale pravdou. I při denní směně b běžném kině se toho může hodně stát. Kino a jeho zvláštní pravidla si ze zaměstnancem umějí hrát. Navíc majitel ví očividně víc, než kolik řekne svým zaměstnancům, aby je nevyděsil. A také se čím dál tím víc blíží jedno kruté výročí...


3 JSEM ŘIDIČEM ŠKOLNÍHO AUTOBUSU A JE TO ČÍM DÁL HORŠÍ

Tato creepypasta je pokračováním prvního dílu JSEM ŘIDIČEM ŠKOLNÍHO AUTOBUSU - ve které se hrdina stává řidičem nočního školního autobusu vyzvedávajícím studenty z podivné noční školy. Rozhodně doporučuji si předtím pustit první díl...Kdy se jedná o pravidla, která musí řidič dodržet po cestě. ( Ať už se jedná o pasti v podobě falešných zastávek nebo o nebezpečné a nenávistné majitele panství)  Děti ta pravidla ale znají, protože jak se ukáže, ony všechny žijí v podobných domech s pravidly. 

A o tom je tenhle druhý díl, kdy je řidič pozván na noc domů k jednomu ze studentů. I v tomto domě platí určitá pravidla, která celá rodina dodržuje. Za celý život, kdy takhle žijí, je mají perfektně zmáknutá, a jejich život se díky tomu zase až tak moc neliší od života každého z nás...Co se ale může stát, když dům navštíví někdo, kdo je tak dobře nezná, a kdo na ně není připraven...?


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.