Young Ladies 1
Hra - Young Ladies 1
Video se načítá
Ninja Run
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Sweet Angels
Hra - Sweet Angels
Video se načítá
 

jsemnejlepsi

Bojím se spát sama

Nemyslím to tak že bych se bála spát sama. Nikdo se mnou už 3 roky nespí. Ale je to tak. Bojím se. Když spím něco mě kope do zad a tahá mě za vlasy. V duchu si ho představuji. Mimozemšťan! Už když tento článek píšu ohlížím se jestli mě nepozoruje. Jestli vás zajímá proč mimozemšťan a ne třeba duch za prvé na duchy nevěřím za druhé dozvíte se to v povídce pod textem. Bouchá okno a postel vrže. Klepu se ale jen v duchu protože jsem vystrašená hrůzou nehnu se a nikdy když usnu zdají se mě sny jako nikomu. Noční můra! Cítím tlak jako bych měla každou chvíli umřít! Možná mě pochopíš až teď v povídce. Možná už se bojíš že se budeš bát i ty. A nebo mě chápeš ale chceš se dozvědět více. 


Životní hrůza! Ale pravdivá!

--------------------------------------------------------Bylo mi šest. Poprvé jsem sama spala vyrovnala jsem se s tím celkem dobře. Ale nemohla jsem spát. Převalovala sem se tam a sem a tam a sem ale pak jsem uslyšela hlasité vytí nebo to byly hrozné zvuky nejdříve jsem vstala a pak sem se hrozně lekla. Schovala sem se pod stůl a ani nedutala. Pak sem se šla podívat ven co to bylo a něco vyhublého utíkalo do zahrady mělo to velkou hlavu a velikost metr třicet nebo tak nějak. Nerozpoznala sem nějaké vlasy nebo aspoň oblečení. Měla jsem podezření jen na víte koho mim.........!

------------------------------------------------------

Na google sem si pak vygooglyla jak to co víte co je vypadá. Popis byl skoro stejný jako to co sem viděla. A bojím se až do teď. Nikdo mě nevěří prý že to byl sen nebo Alex Zajíček blbec třídy co bydlí za naším humnem. Pomoc je tu snad invaze?!


budu ráda za každou odpověď.

Váš salátek 



Komentáře

magi42

Wow...mě se nic takovýho neděje,ale bála sem se tmy. Teď se už bojím míň,a zvládám spát bez lampy. Ale mamka mi koupila led lampičku (takovou tu malou do zásuvky) takže v poho. Hrozně mě uklidní,když se přijde mazlit Kitty,protože kočky vycítí duchy.

magi42To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Domuška99(Milovnice koček)

Já se taky bojím spát sama.smajl Někdy když vidím v televizi něco strašidelnýho tak to potom vidím ve tmě a pořád cítím jak se to přibližuje. Ale to jen když vidím v té televizi.smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

Domuška99To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

pity(Bradavice)

Já se taky bojím a nejhorśí bylo kdyz sem byla sama doma a nakednou se otevřeli dveře začala sem utíkat a řvát.

pityTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

salátekVIP(Milovnice koček)

pity: To se mě stalo taky. Sem doma píšu úlohu a dveře se najednou sami od sebe zavřely a klika sebou trochu cukla! Já sem tak řvala že sem šla volat mamce a ona hned dojela!

salátekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

lucka874VIP(Girl´s Dream)

Já se bojím spát také sama, a myslím že to zas tak hrozná ostuda není. Já zase pořád vidím pohyblivé stíny co se ke mě pořád přibližují když jsem sama.

lucka874To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

sonataVIP(Bradavice)

No.....fakt se to stalo?
Já nevím. Jako duch rozhodně neexistuje,ale jako nevím jestly mimozemštan existuje, a i kdyby jo, myslíš že by šel na planetu Zemi a šel za tebou? Jako mohlo to být pravda, to ni nenaznačuji, ale...zas že si vyděla neco vyhublého jak utíkalo do zahrady, tak nemohlo to znamenat něco hroznéého, i když říkala si že google vygooglyla to sem ti jako trošku no...u věřila ale...zas něco takové jsem viděla jednou taky, ale v noci se u mě nikdy nic neděje.

To byl můj názor, bez urážky kdyby tě to naštvaloa nebo tak něco, ale..já nevím jestly tomuhle mám věřit,možná že jo nebo ne? smajl

sonataTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

salátekVIP(Milovnice koček)

sonata: Já jsem to viděla a něco podobného jsem viděla v lese v deset hodin. Já se fakt bojím ale nikdy nevíš je to náhoda někoho něco zastřelí, a tak asi si to co to bylo vybralo mě. Já se toho bojím,jo a jsem v pondělý a v pátek a ve středu doma taky sama takže.... Jéžiši mě leze mráz po zádech jak ti to píšusmajl

salátekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.