Chibi Maker
Hra - Chibi Maker
Video se načítá
Glamour Bride
Hra - Glamour Bride
Video se načítá
Barbie Rock Star
Hra - Barbie Rock Star
Video se načítá
Feed the King
Hra - Feed the King
Video se načítá
Monster High Love Potion
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
 

jsemnejlepsi

Příběh - Tajemství džungle 1.kapitola

Aloha! Rozhodla jsem se napsat další příběh s několika díly. Pokud chcete dejte odběr ať víte kdy bude pokračování. Tak čtěte



Camilla otráveně míchala kaši co měla ke snídani a občas otráveně vzdychla. ,,Nevzdychej a jez!" Řekla jí máma a přisedla jsi ke stolu. ,,Jestli to nesníš nedám ti dopis co jsi dostala" Camilla přestala míchat kaši a zpozorněla aby máma mohla pokračovat v hovoru. Ale máma začala jíst svou snídani a tak v hovoru pokračovala ona ,,Od koho je?!" Zeptala se a snažila se mámě dopis vytrhnout z ruky. Chvíly se pro něj natahovala ale až do té doby než ho její máma odložila na stůl. Camilla ho vítězoslavně vzala a začala číst. 


Milá Camillo,

Už je to pěkně dlouho co jsi u nás byla naposledy. 

Už si říkáme kdy dojede ta naše Camilla.

A aby jsi na nás nezapomněla...

...Tak jsem se rozhodly aby jsi k nám dojela.


                            Babička a dědeček



,,Jó, pojedu do Barmy! Byla jsem tam před šesti roky! A teď tam pojedu zase!" Výskla Camilla a začala skákat radostí. ,,Jedeš za dva týdny. Třeba by jste mohli jet společně se Zuzkou. Co říkáš?" ,,Výborný nápad mami! Pojedeme se Zuzkou společně!" ,,Určitě jsi tam společně užijete" Řekla Camillina máma a odešla od stolu. Camilla si ale najednou uvědomila že ji pozvaly babička z dědečkem a že oni s ní chtěly chodit po pralesích a džunglích. Že oni se budou koupat v místních řekách a že oni se budou houpat na houpacích sítích pod krásnými stromy. Pokud vezme i Zuzku nebude mít na babičku a dědečka čas. Nakonec dospěla k závěru že se jí půjde zeptat.


Hned na druhý den šla k Zuzce. Posledně se malinko pohádali a nikdo jí už dva měsíce nevolal. Došla k jejímu domu ale hodně hrozná věd ji vyděsila. U domu byla cedule s nápisem: For sale!!! ,,Ne to není možné. To je nějaký vtip!" Zvonila o sto šest ale nikdo se neozýval. Camilla se rozbrečela. Přišla o svoji nejlepší kamarádku s kterou mohla strávit prázdniny v Barmě! Najednou si projevila vše co spolu prožily. Třeba to jak pátraly o mimozemské mořské příšeře, nebo to jak se ztratily v horách.Vytáhla mobil a zavolala na její číslo. Ale hlas jí říkal že volané číslo neexistuje. Camilla byla plná zoufalství.


O dva týdny později se Camilla chystala na měsíční výlet do Barmy. Utřela jsi slzy dala pusu mámě tátovi a sestře a nastoupila do letadla. Nejdřív jí bylo trochu špatně ale pak to bylo lepší ale i tak se Camilla schoulila do klubíčka a začala smutně poplakávat. Zuzy už nikdy neuvidí...


Pokračování příště. Pokud se vám líbilo dejte + a koment. Pokračování 18.5.2016!


Komentáře

Cleo 5842VIP

Když jsou to ti babička a dědeček, je to tvrdé y. (rozhodli, chtěli, pozvali...) A chvíli je taky na konci měkké. smajl

Cleo 5842To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

DestielVIP

Konečně nějaká fajn povídka na hpd která není krátká a o ničem... Bude to fajn kdybys pokračovala. smajl

DestielTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.