Sarah's Run
Hra - Sarah's Run
Video se načítá
Red Ball 4
Hra - Red Ball 4
Video se načítá
Makeover Studio Emo to Hipster
Hra - Makeover Studio Emo to Hipster
Video se načítá
Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Unicorn Care
Hra - Unicorn Care
Video se načítá
Princesses Photography Contest
Hra - Princesses Photography Contest
Video se načítá
Red Ball 4 vol.2
Hra - Red Ball 4 vol.2
Video se načítá
Ninja Run
Hra - Ninja Run
Video se načítá
Red Ball 4 vol.3
Hra - Red Ball 4 vol.3
Video se načítá
Frizzle Fraz 4
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
 

jsemnejlepsi

10 nejlepších vtipů o Blondýnkách #2

Aloha! Mám tu další pokračování článku 10 Nejlepších vtipů o blondýnkách. I když jsem bondýnka těmto vtipům se zasměji (to asi každý) Tady máte odkazy na minulé díly. 


http://www.hryprodivky.cz/blog/myslenky-retardky/10-nejlepsich-vtipu-o-blondynkach-1


Ale jediné co mě štve jsou blbé vtipy. Třeba ty jak se tam projevuje že brunety jsou lepší a chytřejší něž blondýnky. Podle mě blbost. Má kamarádka bruneta má osm trojek dvacet dvojek a čtyři čtyřky a je nejlepší brunetka co tam je ale já mám jen osm dvojek a jinak jedna a jsem blond takže nevím... Takže jdeme na to!!! 


1.Blondýnka oznamuje své kamarádce: „Víš o tom, že máme obě dvě na mobilu stejný PIN?” „Vážně? A jaké je to tedy číslo?” „Přeci čtyři hvězdičky!” 


2.Na pláži říká jedna blondýnka druhé: „Co kdybychom udělali hrad z písku?” „To je dobrý nápad... A jak vlastně ten písecký hrad vypadá?”


3.Jde blondýna po břehu řeky a na druhém břehu vidí taky blondýnu. Volá na ni: "Jak se dostanu na druhou stranu?" A ta druhá jí odpovídá: "Vždyť jsi na druhé straně!"


4.Povídají si dvě blondýnky: "Hele, při vaření mi zbyla horká voda. Nevíš, co s ní?". Druhá povídá: "Tak ji dej do mrazáku, teplá voda se vždycky hodí..."


5.Čekají dvě blondýnky na zastávce. První se ptá druhé: "Čím jedeš?" A druhá odpoví: "Dvojkou. A ty?" "Trojkou" Obě se na chvíli odmlčí a čekají na své spoje. Po chvíli přijede dvacetrojka. První povídá druhé: "Pojď, pojedeme spolu!"


6. Jdou brunetka a blondýnka po poušti a najednou za nimy vyběhne lev. Brunetka se skloní, vezme písek a hodí mu ho do očí. Získají tím náskok, ale lev si rychle protře oči a už za nimi zase běží. Když už je dohání, brunetka se znova skloní a hodí mu písek do očí. A zase získají nějaký ten čas na útěk. Takhle se to opakuje asi třikrát, když náhle brunetka zahlédne strom. Rychle na něj vyleze a podává dolů ruku blondýnce. Ale ta zůstane stát na zemi. Brunetka se podiví a volá: „Rychle polez, nebo tě ten lev sežere!” Blondýnka se na ni vítězoslavně podívá a prohlásí: „Já jsem tomu lvovi písek do očí neházela.”


7.Blondýnka jede po silnici a poslouchá rádio. Hlasatel vypráví jeden za druhým vtipy o blondýnkách, až to tuhle vytočilo a rádio vypnula. O chvilku později jede kolem kukuřičného pole a vidí tam blondýnku, jak vesluje v člunu. Zastaví, vykloní se z okýnka a křičí: "Ty slepice! Přesně takové jako ty můžou za to, že se nám lidi smějí. Kdybych uměla plavat, dala bych ti co proto!"


8.Brunetka říká na ulici blondýnce: "Jééé podívej mrtvý ptáček". Blondýnka otočí oči k obloze: "Kde?"


9.Instruktor v autoškole zkouší blondýnku: „Co uděláte, když vám někdo na parkovišti propíchá všechny čtyři gumy?” „Hodím je do kufru a zajedu do servisu pro nové.”


10.„Já už jsem zvyklá jezdit v autě,” pochlubila se učiteli autoškoly na první hodině krásná blondýnka a sedla si na zadní sedadlo.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.