Girlspace.com

Nejlepší a nejhorší značky laků na nehty podle mě

Tenhle článek je o značkách laků na nehty, které doporučuji a o značkách, které nedoporučuji.


ZNAČKY, KTERÉ DOPORUČUJI

Tohle jsou značky, které jsou podle mě nej.

AVON

Značka, jejíchž laky v mojí sbírce převažují.Laky se skvěle nanášejí, vydrží dlouho a schnou krátce.

MISS SPORTY

Od této značky mám 3 laky: oranžový, tmavě modrý a třpytkový. Nevýhodou těchto laků můžou být jejich štětečky. Barva je nádherná a dlouhotrvající.


ZNAČKY, KTERÉ NEDOPORUČUJI

Tohle jsou značky, se kterými mám neblahou zkušenost a tak je nedoporučuji.

FREEDOM

Lak od této značky jsem si koupila za skvělou cenu ( 30 kč). Mám mentolový. Pro plnou barvu je třeba nanést více vrstev. Je hodně tekutý, často se stává, že ho mám po celých prstech, ale ne na nehtu. Moc dlouho nevydrží, brzy začne lak odpadávat z nehtu.

ESSENCE

Lak od téhle značky jsem dostala jako dárek v jednom časopise. Jedná se o limitovanou edici, která se už neprodává. Jedná se o bezbarvý lak, který však schne až příliš dlouho. Nevydrží, schne přes 4 hodiny ( mám to odzkoušené) a kvalita je o ničem.


Tohle jsou značky laků na nehty, které mám a se kterým jsem, nebo nejsem spokojená. Tento článek vznikl na základě mojich názorů, takže no hate.










Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Miss Sporty jsem měla vždycky ráda. Ale... před pár dny jsem dělala takový experiment: Mám dva laky, jeden tyrkysový a druhý průhledný s třpytkami, dospod jsem si dala tyrkysový a po uschnutí navrch ten průhledný s třpytkami. Asi dva dny to vydrželo krásné, ale pak mi začal praskat ten tyrkysový lak ve spod, ale ten průhledný na něm dokonale držel. Tím, že mi praskal ten ve spod, se mi postupně oddrolil i ten navrchu (oba), začalo se mi to drolit a sloupávat. Nejsem si úplně jistá, čím to je, tuto značku mám ráda a samotný jeden lak mi vydrží bez problému týden i víc, ale teď jenom tři dny... kdybys tušila příčinu, budu moc ráda za jakoukoli radu.

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lagoona Blue(Správné Holky (SH))

Sagka: Může to být taky způsobeno nedostatkem vrstev laku (kolikrát a jak moc si ten nehet natřeš). Když si dáš málo vrstev laku, může se stát, že se rychleji odloupne. Stačí, když nehet párkrát přelakuješ a pro jistotu přetřeš povrchovým lakem.smajl

Lagoona BlueTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.