Gallifreyské noviny

Rozbor mé osobnosti podle Hvězdného znamení

Slunce: Býk
Dekan: Býk/Venuše
Stupeň: 4° - 5° býka
Kvalita: Pevná
Stálice: Hamal; El Scheratain
NEJVLIVNĚJŠÍ STÁLICE
Název: Hamal
Postavení: 6° 43° - 7° 38° Berana (od roku 1930)
Magnituda: 2
Síla: 8 hvězd
Orbit: 2° 10'
Konstelace: Alfa Arietis
Působí ve dnech: 25., 26., 27., 28., 29., 30. dubna
Charakteristika: kombinovaný vliv Marsu a Saturnu
Popis: žlutooranžová hvězda ležící na čele Berana
HLAVNÍ ÚČINKY
Hamal předznamenává neklid, chuť vyniknout i sklony k rebelantství. Kromě toho napovídá, že soupeřivost a honba za úspěchem vyžaduje použít neobvyklých metod.
V souvislosti s postavením Slunce Hamal propůjčuje moc překonat překážky za pomoci maximálního soustředění a vytrvalosti, varuje však před nešetrností k druhým či prosazováním vlastních postupů násilím. Všechen um, nadání a schopnosti lze zdokonalovat jedině tehdy, budete-li dostatečně trpěliví. Hamal upozorňuje i na možné nebezpečí chápání peněz jako životní priority.
Klady: trpělivost, kázeň, pracovní nasazení, množství energie, vůdčí schopnosti
Zápory: používání síly, nedostatek zábran, zalíbení v nevhodné společnosti
25. duben
Datum vašeho narození napovídá, že díky pronikavé inteligenci budete vždy považováni za osobnost, která má okolí co říci. Jste praktičtí, ale také idealističtí, máte zdravý úsudek a toužíte vystupovat čestně a otevřeně. Jste snášenliví a svobodomyslní, rádi diskutujete a získáváte nové znalosti, Meli byste však překonat sklony k negativnímu uvažování a vyvarovat se přílišné kritiky druhých a umíněnosti.
Vliv Slunce v dekanu býka napovídá, že jste důvěryhodní a spolehliví a vroucně toužíte po lásce a náklonnosti. Dále je pravděpodobné, že s penězi budete nakládat šetrně a hospodárně, přestože ke svým milovaným dokážete být nadmíru velkorysí. Jste milovníky krásy, hudby, umění, příroda vám tudíž podle toho propůjčila také umělecké nadání a vyjímečný hlas.
Chcete-li předejít sklonům k zatvrzelosti, pak je zapotřebí neustále podněcovat sami sebe k poznávání nových oblastí a nedržet se jen toho, co je osvědčené a nejlepší. Přestože za jiných okolností býváte optimisty, ocitnete-li se na dně, trpíte záchvaty nervozity, pocity marnosti a zklamání a nedostatkem sebeúcty. I přesto jste ale dobrými organizátory a míváte báječné nápady, jen je zapotřebí dodat některým z nich konkrétní podobu, neboť jedině tak uplatníte svůj pozoruhodný potenciál.
VAŠE SKRYTÉ JÁ
Toužíte po harmonickém prostředí, kde byste se cítili jistí a bezpeční, a proto má pro vás v životě zásadní význam rodina a mezilidské vztahy. Baví vás využívat tvůrčí schopností a upravovat byt tak, aby působil příjemným a tak trochu honosným dojmem. Potřebujete mít kolem sebe přátele, kteří vám poskytnou duchovní podnět a inspiraci a vy sami pak můžete uplatnit další způsob sebevyjádření. K osvěžení denní rutiny jistě přispěje i další vzdělávání. Máte laskavé srdce, proto k vám tíhnou lidé, kteří potřebují vaší radu a podporu. Jste citliví a ovládáte umění jednat s lidmi, a tak se ocitáte v roli průvodce či rádce. Stanovíte-li si pevné životní cíle, vyhnete se přílišnému spoléhání se na druhé. Ve vašem případě totiž může závislost na druhých vést k depresím a zklamání. Jste ochotni spolupracovat a potrpíte si na zodpovědnost a čestné jednání, a totéž očekáváte od druhých.
PRÁCE A NADÁNÍ
Tvůrčí povaha a láska k vědomostem předznamenává, že jste úspěšní ve vzdělávácím procesu či uměleckých oborech. Lidskost a soucit vás možná trochu zavedou k reformátorství, k práci v sociální oblasti, či poradenství. Možná vás příroda obdařila řečnickým uměním. Zájem o obchod uplatníte v mnoha oborech, například bankovnictví, jako burzovní makléři, při nákupu a prodeji zemědělských produktů nebo v oblasti nemovitostí. Další možností je využití tvůrčího nadání. Máte šikovné ruce, tudíž by se vaší silnou stránkou mohlo stát návrhářství. Možná vás láká i divadelní umění, hudba ale hlavně zpěv. Máte schopnost dávat dohromady potřebné finance. Uplatněním pro vaše organizační a manažerské schopnosti by pak mohla být charitativní práce.
ZNAMÉ OSOBNOSTI NAROZENÉ VE STEJNÝ DEN: Vynálezce, fyzik a elektrotechnik Guglielmo Marconi, zpěvačka Ella Fitzgeraldová, herci Al Pacino a Josef Dvořák, architekt Ludvík Kysela
NUMEROLOGIE
Jste intuitivní a hloubaví, bystří a energičtí a potřebujete se projevit různými způsoby. Touha po dokonalosti pětadvacítkám vlastní vás nutí k tvrdé práci a výkonům. Býváte hbití a instinktivní a víc vědomostí získáváte v praxi než z pouhé teoretické nauky.
K úspěšným výkonům přispívá i zdravý úsudek a smysl pro detaily. Měli byste upustit od skeptického životního postoje, a to tak, že přestanete činit nevyzpytatelná a impulzivní rozhodnutí. Jako pětadvacítky máte ohromný duševní potenciál. Vliv 4. měsíce napovídá, že je zapotřebí naučit se trpělivosti a praktičnosti, jedině tak usměrníte své tvůrčí schopnosti. Naučte se soustředěnosti, nechávejte se vést vlastními pocity a důvěřujte intuici. Pokuste se překonat sklonů k neuváženým, vznětlivým rozhodnutím. Naučte se zkrátka nejdříve myslet a pak teprve jednat. Při troše taktu a diplomacie se dokážete přizpůsobit.
Klady: intuice, puntičkářství, vnímavost, tvořivost, umění jednat s lidmi
Zápory: vznětlivost, netrpělivost, nezodpovědnost, přecitlivělost, žárlivost, tajnůstkářství, kritičnost, náladovost, nervozita
LÁSKA A MEZILIDSKÉ VZTAHY
Máte citlivou duši, a proto jsou pro vás vztahy s druhými nadmíru důležité. Ženy narozené v tomto dni bývají oddané a svědomité, měly by však překonat sklony k přílišné závislosti na partnerovi. Býváte přátelšti a družní, rádi se bavíte a díky vrozené vtipnosti a klaunství jste dobrými společníky. Některé vztahy fungují jako katalyzátory a pomáhají vám změnit přesvědčení a prohloubit vnímání.
Pokuste se nebýt tak uzavření a tajnůstkářští, naučte se mluvit o svých pocitech. Potřebujete zaujmout k životu pozitivní filozofický postoj a najít k sobě někoho, kdo vám rozumí, protože dostává-li se vám podpory a lásky, pak se vám také daří dosáhnout úspěchů.
Až dosáhnete šestadvaceti let, Vaše Slunce se přesune do znamení blíženců a přinese vám zvýšenou potřebu komunikace a výměny názorů a myšlenek. Nastane období rozšifrování duševních obzorů prostřednictvím studia nových předmětů a oblastí. Zhruba v šedesáti prožijete další zásadní změnu, Slunce postoupí na své pouti do znamení raka a vy si najednou začnete připadat bližší své rodině a všem, koho máte rádi. Možná dojde i k jistým změnám v rodinném uspořádání.
Hledáte-li někoho vyjímečného pak jistě najdete dokonalého partnera a povzbudivého společníka mezi lidmi narozenými následujícího data..:
Láska a přítelství: 1., 5., 10., 15., 26., 29., 30., ledna,
13., 24., 27., 28., února,
11., 22., 25., 26., března,
9., 20., 23., 24., dubna
7., 18., 21., 22., května
5., 16., 19., 20., června
3., 14., 17., 18., 31., července
1., 12., 15., 16., 29., 31., srpen
10., 13., 14., 27., 29., září
8., 11., 12., 25., 27., října
6., 9., 10., 23., 25., listopadu
4., 7., 8., 21., 23., 29., prosince
Užitek:
1., 2., 10., 27., ledna
8., 26., únor
6., 23., březen
4., 21., duben
2., 19., 30., května
17., 28., června
15., 26., července
13., 24., srpna
11., 22., září
9., 20., října
7., 18., listopadu
5., 16., prosince
osudová přitažlivost:
28., 29., 30., října
Výzva:
17., 26., ledna
15., 24., února
13., 22., března
11., 20., dubna
9., 18., května
7., 16., června
5., 14., července
3., 12., 30., srpna
1., 10., 28., září
8., 26., 29., října
6., 24., 27., listopadu
4., 22., 25., prosince
spřízněná duše:
21., ledna
19. února
17. března
15. dubna
13. května
11. června
9., 29., července
7., 27., srpna
5:? 25., září
3., 23., října
1., 21., listopadu
19. prosince

Aneb takhle vypadá rozbor mé osobnosti podle data narození.
Sedí to na mě pěkně přesně

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.