Fangirl Trash

How I met Lindsey Stirling



Hey Guys! Konečně jsem na blogu trochu aktivní a dneska se chci podělit o zážitek z koncertu Lindsey Stirling, a to konkrétně Meet & Greet



Jela jsem tam s kamarádkou a mamkou (která ale na M&G nešla) a když jsme se tramvají dostaly ke žlutým lázním, bylo tam totálně narváno. Měla jsem vstupenky přes Croswurdge a chtěla jsem si je vyzvednout, což nakonec nebylo potřeba. Když potom zavolali lidi na Meet & Greet, kámošku jsem tak trochu ztratila. Pak mě tam málem nepstily, kámoščino jméno měli dvakrát a mě ani jednou, takže mě tam asi pustili až když jsem se tam málem složila, protože jsem byla fakt na nervy. 

Když jsem přišla do fronty, nějakým způsobem jsem předběhla asi pět lidí a dotala se ke kámošce a netrpělivě čekala na Lindsey. Vůbec jsem nevěděla co jí řeknu, a taky jsme si nějak moc nepokecaly, protože jsem byla strašně nervózní. 

KDyž jsem Lindsey viděla, začala jsem s šíleným ,,Už jí vidím" při kterém jsem poskakovala jak debil. Překvapuje mě, že na mě celá fronta nezírala jako na debila.

Pomalu jsme postupovali k Lindsey a já během cesty předala svoje dárky její ,milé' asistentce se stejným jménem - Lindsey.

A potom, když jsem se objala s ,opravdovou' Lindsey, Lindsey Stirling, byla jsem jako kdybych byla zfetovaná. Byla jsem prostě happy. A když se mě Lindsey zaptala ,,How are you?" nazmohla jsem se na nic lepšího než ,,This is the best day in my llife." 

Jo, ten rozhovor by stál za nic, kdybych si povídala s normálním člověkem, ale s Lindsey to prostě bylo super. Probíhalo to asi takhle.


L: Hello!

Já: Něco jako Hi!

*objetí*

L: How are you?

Já: This is the best day in my life!

L: Best day? That's nice, that's very nice! What's your name?

Já: I am Anna.

L: Hi Anna! Do you like music? Play you some musical instrument?

Já: Oh, I love music and I am a violinist. I love violining.

L: Violinist, that's nice.

Pak k Lindsey přišla kámoška, která jí řekla, že se taky jmenuje Anna a že hraje na housle a Lindsey očividně byla nadšená. 

A takhle skončilo moje první setkání s Lindsey a já doufám, že jí potkám znova <3...

Credits: Tenhle článek posílám i na stránku alik.cz, kde jsem pod přezdívkou ginny_w

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.