Fab and Chic

5 hlavních signálů

Ahoj holky,

mám tu další článek! prominte,že jsem včera nenapsala článek,měla jsem toho hodně.Dnes zajímavosti-signály těla.Tak jdeme na to!

Promlouvat můžeš nejen slovy,ale i tělem.Tady je několik příkladů,o čem může řeč těla vypovídat!


                                                       postoj

Pokud stojíš a máš přitom založené ruce v bok,ukazuješ tím ostatním,že jsi přesně vědoma svých schopností.Pokud ruce zkřížíš na prsou,držíš si od ostatních odstup.Jestli máš ruce za zády,ostatní vědí,že jsi v obraze,ale nechceš to dát najevo.


                                                       posez

Už jsi někdy seděla na otočné židli s rukama opřenýma o opěrky?Tím totiž naznačuješ:,,tady mám slovo já!,, Když se opřeš o pěradlo,natáhneš si nohy a překřížíš je jednu přes druhou,automaticky si od ostatních držíš odstup.Pozor!Vzbuzuješ tím nedůvěru!Pokud sedíš s jednou nohou přehozenou přes opěradlo  židle,distancuješ se od okolního dění.Jestli se při sezení nakláníš trochu dopředu a natažené ruce si opíráš o stehna,dáváš tím jasně najevo:,,zajímá mě co říkáš,pokračuj.,,


                                                             nohy

Jestli pohupuješ nohama,nemusí to bát nutně známka netrpělivosti.Tím totiž druhým říkáš,že jsi uvolněná a spokojená.Vyděšeně naopak působíš,když překřížíš nohy kolem nokou židle.Pokud máš nohy natočené směrem pryč od ostatních,nejraději bys z dané situace utekla.


                                          mimika

Krátké pozvednutí obočí nebo přátelský úsměv znamenají pozornost.Pokud máš sevřené rty do úzké čárky,jsi v napětí.Svraštělé obočí je známkou vzteku,naproti tomu otevřený pohled naznačuje sympatie a zájem.


                                               ruce

Pokud si při vyučování bubnuješ prsty o lavici,nesetká se to pravděpodobně s pochopením učitelů-znamená to totiž nervozitu.Když se při mluvení škrábeš ve vlasech,je tvému protějšku jasné,že jsi v tu chvíli bezradná nebo nervozní.Pokud si položíš prst na nos,dáváš tím najevo,že se sousředíš.Jestli si během hovoru mneš bradu,jsi bud spokojená nebo přemýšlíš o čem se bavíte. 

tak to je dnes vše,doufám,že se vám článek líbil,další vydám zítra.

Ahooojky




Komentáře

princezna126(♥♥FASHION♥♥)

Holky prosím nehádejte se.Sagko, ten článek jsem s nikama neokopírovala,kámošky mi o tom nedávno říkaly,mě to zaujalo a napadlo mě,že bych to mohla použít na článek.Zjistila jsem si od rodičů a z internetu pár informací,zpracovala jsem to a napsala sem.A oběma vám děkuji,že můj blog chválíte a že se vám mé články líbí.Jsem mooooooc ráda.smajl

princezna126To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Vždycky jsem tě měla jako blogerku ráda. Nevím, čím to je, možná mám vysoké nároky, nebo se o toto téma hodně zajímám... Každopádně, upřímně je těch informací v tomto článku velmi málo. Od každého je tu trochu, už jenom o tom postoji by se dala napsat celá kniha a ty tu máš pouhé 3 věty. Prostě od každého kapičku, ale dohromady se toho člověk ze článku moc nedozví. Jak jsem psala, asi to tak vnímám proto, že se o téma psychologie lidí (a s tím i související poznávání druhých) dost zajímám. Ale mně to nic nedá, potřebovala bych toho víc a tomu, kdo se o to nezajímá, ten to jenom přelétne a také se u toho asi déle nezastaví. Co tím chci říct: možná by sis měla vybírat témata, která ti jsou bližší. Protože tohle je jenom malý zlomek, pár řádků, které sis určitě musela nastudovat či přečíst a potom jsi to se, jenom vlastními slovy překopírovala.

Ještě jednou musím napsat, že ty jsi jedna z mých velmi oblíbených blogerek a proto to píšu, protože ti chci poradit, aby tvé články byly super. Rozhodně tě nechci kritizovat, jenom mi přijde, že by sis měla vybírat témata, která ti jsou bližší.

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

BellavillaVIP(HPD časopis)

Sagka: Je mi to líto, ale musím tvoji nabídku odmítnout. Krom tohoto si s tebou nemám co říci. V tomto komentáři se ještě jednou omluvím naší princezně za tyto slohové komentáře a ujasním ti co jsem myslela mým vyjádřením...Ve svém píšeš, že si o tobě myslím, že jsi blbka. Nikde jsem toto tvrzení necitovala a ani v hlavě ne. Co se tý týče, do té mi nevidí nikdosmajl Zpět k věci...Kritika je dobrá když jde o rady a tipy na zlepšenie. A to jaksi tak nebylo,že? Psalas o tom jak je článek krátký a téměř okopírováný pouze s vlastním shrnutím. Já jsem obhajovala princeznu126 protože si to nemyslím. Tvrdíš, že nejsem dobrá blokařka. Příjímám to tak jako když mi maminka řekla ať vynesu odpadky...nechci přirovnávat ale přirovnání mají obsahovat delší epický útvar. Či lyrický. Dnes nebyl můj den a tak uznávám- pořád odbíhám od tématu. Opět opakuji, že se mi tento článek líbil a nemám s ním nejmenším problém. Na internetu se to tímto může hemžit, ale ona je jediná, která se o tom v posední době zmínila. Co se týče našeho vztahu sagko, to že nejsem dobrá bloggerka můžeš říci, ale ani nečteš mé články tak nevím jak si to přebrat. Mám moc ráda své čtenářky, mezi které patří i naše princezna a přišlo mi samozřejmé se jjí zastat. Jasně,.Ty řekneš. Zastat se někoho kvůli kritice, která mu pomáhá se zlepšit a ty toho člověka tak brzdíš. Já mám jiný názor. Mám ji ráda a ty píšeš že také a už jen proto nehodlám pokračovat v obhajobě názorů, tohoto článku a nedorozumění. je mi líto že ty naše slohovky nejsou příznivé ale naopak. CO se týče okolností, které nasvědčují, že se tento článek lidem líbil, jsem z aně shodou okolností ráda, protože to dokazuje, že ostatní ho hodnotily kladně a zaujal je. Alespoň to si myslím vyjadřuje plus. Vím. Jsi tu déle než já ale nevidím jediný důvod, proč nevyjádřit svou pochvalu vůči princes, protože mne se článek opravdu líbil. Ty napíšeš něco podobného a pak dojde k hádce.Omlouvám se princezněsmajl Takže pokud mi něco chceš říci, víš co dělat.Omlouvám sesmajl

BellavillaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Bellavilla: Snad jediná věc, ve které se shodneme, je, že princezna126 je dobrá blogerka a já jsem dvakrát (a zdůrazňovala jsem to) psala ve svém komentáři, že si to myslím. Že mám ráda její články a jenom jsem zmínila věc, kterou by princezna mohla vylepšit, protože (upřímně) sama princezna126 ví nejlépe, jak to bylo se článkem a jestli většinu informací od někud čerpala, nebo měla nějaké ty rady (dá-li se to tak nazvat, možná spíš tvrzení) ze své zkušenosti a tu nám předávala. Pak jsem psala, ať to rozhodně nebere jako kritiku, protože já princeznu nechci nijak urážet či shazovat. Znovu podotýkám, že ji jako blogerku mám moc ráda, jenom jsem v tomto článku viděla nějaké nedostatky a napsala jsem ji to, aby nad tím mohla přemýšlet, zda-li by se dalo něco zlepšit. I já jsem vždy ráda za kritiku k mým článkům, protože díky ní se zlepšujeme. A pokud si někdo není ochoten kritiku připustit, je to špatný bloger a to princezna určitě není. A už vůbec se mi neomlouvala, vždyť není za co, jenom jsem vyjádřila svůj názor, který může princezně126 pomoci a jediný, kdo to tady shazuje, jsi ty. Protože tvrdíš, že jsem blbka (jak jsem zajisté správně pochopila z tvého komentáře) a ať se do princezny126 nenavážím. Já jsem princezně poskytla cennou radu a ty ji teď říkáš, ať se vybodne na mou radu, která by jí mohla pomoct a posunout ji na vyšší úroveň, a zůstane tam, kde je teď? K čemu by byla kritika, kdyby nepomáhala?

Nebudeme to dál řešit, jestli máš nějaký další problém, napiš mi to do zpráv, princezna126 si nezaslouží takovéto hádavé komentáře pod svým článkem. Snad jsi pochopila, co jsem chtěla říct smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.