Fab and Chic

Back To School...už jen víkend?!

Hola todos,

vítám vás u dnešního článku. Rozhodla jsem se, že budu tenhle školní rok více vydávat články, takže jsem si změnila i pozdrav. Budu psát asi každý druhý den - viděla jsem náš rozvrh a myslela jsem, že omdlim.

Chápete to? už jen 2 DNY!!! Já tomu pořád nemůžu uvěřit.

Sice je už na Back to school pozdě, ale co už no...


                                                       Taška

Tška je hodně důležitá - nooo tak kde byste daly ty blbé krámy do školy???  

Budete jí nosit každý en do školy, tak stojí za to si koupit nějakou kvalitní a takovou, která se Vám bude líbit. Vy co si budete kupovat tašku novou, si ji mýt asi nemusíte, ale vy, co máte tašku z lonska, tak si ji rozhodně umyjte a vysypejte, uklidte..některé se dají i prát.

 Tady vám ukážu jakou tašku mám ted a jakou jsem měla na 1. stupni.

            

                                          Nákup školních potřeb

táááák

diář

zapisujete si tam testy, úkoly ale i jiné  věci - třeba, že máte jít v úterý nakoupit.

desky na sešity

sešity se vám neponičí, neskrčí nezmoknou XD. Můžete si vybrat z několika variant a druhů. já mám samozřejmě Violetta a ješte Soy Luna XD.

sešity

malé, velké, tlusté, tenké, linkované, prázdné, kostičkované....no je jich spousta. Zase, když půjdete do nějakého dobrého papíráku, máte možnost si koupit nějaké vzorované, barevné sešity. No a když se vám žádné nelíbí? tak na to existují jedině vaše ruce. DIY FOREVER.

penál a jeho vábava

pravítka, gumy, ořezávátko, tužky, pera, propisky, pastelky, fixy, gelovky, lepidlo....je toho opravdu hodně. Penály jsou malé, dvoupatrové, třípatrové.....já mám dvoupatrový plus ještě takový menší s jednou kapsou.


                                                 Školní rěžim

Všichni to známe. Vstávat v 6 hodin, jít spát v 9 nebo 10....a o prázdninách vstávat v 11, jít spát o půl noci? je to velký posun, větší než, když se mění letní čas na zimní a naopak. Musíme si na to zvyknout. A jak?

alespon tento výkend jít spát už tak v 10. A vstávat dřív - nemusíte o půl sedmé ale ne v 11!

a skuste jeden den, můžete i 2 se soustředit. Třeba si hodinu číst bez přestávky, dívat se na film bez přestávky, uklízet pez přestávky, vařit bez přestávky. Nejlepší zbůsob ale je se třeba půl hodiny v kuse učit. Vím zní to šíleně 2 dny před školou, ale tím si i něco zopáknete a nebudete v září pozadu.

A CO SI OBLÉKNOUT?

No je mnoho variant, ale ta nejlepší je vzít si pěkné šaty a balerínky nebo sandálky. Ale v pondělí má nejspíš pršet- jako já jsem tu už i rosnička? XD. Takže si vemte i bolerko nebo džínovou bundu.

Samozřejmě každý není typ na šaty, tak si vemte  legíny/kratasy/džíny, triko a converse.

Jo a nějaký pěkný ůčs taky není k zahození...



tak to bylo asi všehno, doufám, že se vám článek líbíl a zatím ahoooj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.