Eliščin Internetový bloček

Už jsem tady zas - aktualizace/detoxikace

Ahoj,

Možná Vás zajímalo proč jsem se neozvala.

Docela dlouho jsem se potýkala se svojí minulostí,Která mi příjemná není. Ted na střední jsem se začala potýkat s jednou nejmenovanou osobou,která mi začala dělat peklo a poštvává na mě kamarády.

Potom jsem zjistila,že jsem docela dost psychicky unavená a musela jsem vypnout.

Musela jsem taky udělat určitou detoxikaci.Prostě vymazat určité lidi s mojí minulosti.A myslím,že se mi to začíná celkem dařit.

Do toho jsem přešla na obchodní školu. A je to o dost složitější než předešlý učnák (jsem na škole kde je víc oborů).

Veřte mi,že Vaše tělo si řekne,že máte psychicky dost a jste unavení.A opravdu vám to nepřeji zažít.Protože já jsem se dostala do takové fáze,že jsem nevěděla co se semnou vlastně děje.Jestli jsem hyperaktivní nebo naopak jestli jsem unavená.

A jestli vám sama za sebe můžu poradit,nikdy se nevracejte do minulosti. Obzvláště k těm věcem,který vám opravdu příjemný nejsou.Neudělá vám to dobře a budete se akorát zbytečně trápit. A taky jestli máte osobu,kterou máte fakt rádi a ta osoba zná jen jednu verzi třeba rozchodu (ještě navíc od člověka který z vás udělá blbce), tak prostě za svým bývalým jděte a řekněte mu i tu svoji. Protože je to opravdu lepší. Já jsem měla to štěstí,že mi uvěřil a zůstali jsme kamarádi. Trvalo mi to dva roky než jsem se rozhodla mu tu pravdu říct protože jsem se fakt bála.Šlo o tu holku,kterou jsem zminovala výš.Když to v sobě budete dusit,dopadne to dost špatně.Neduste to!

 

Vím,že melu pátý přes devátý ale stalo se toho docela dost a navíc ty věci jsou dost soukromé.

Tak snad jste to tak nějak pochopili.

 

U dalšího článku.

Ahoj 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.