Eliščin Internetový bloček

Dva roky s Pavlem Vítkem ♥

Ahojky!

Dnes tu mám článek o tom,jak jsem poznala svého oblíbeného zpěváka Pavla Vítka.Včera to byli 2 roky co jsem si od něj pustila úplně první písničku.S článkem jsem si dala dost práce tak to trošku ocente :).


Všechno to začalo v Říjnu 2014.Jedno víkendové dopoledne jsem hledala v televizi na co bych se mohla kouknout,a jako vždy,tam nic nebylo (překvapivě).Tak jsem najela na Primu Love kde dávali VIP prostřeno (normálně na to nekoukám ale co jsem měla dělat,když tam nic nedávali) ."Hurá asponˇ něco" Řekla jsem. A najednou tam naskočila taková ta zelená tabulka se jmény soutěžících."Hm Pavel Vítek to mi něco říká,ale co? No jasně! Šmoulové!" (jméno jsem znala ale nevěděla jsem jak vypadá - snad mě chápete).Tak jsem si řekla,že si ho vyhledám.V ten den jsem projela asi 20 (ano 20) článků a měla jsem jasno.Bude to můj nový idol! Řekla jsem si.A na svého tehdejšího idola Martina Dejdara jsem zapoměla. (Ano měla jsem ráda Martina Dejdara).Už jsem pochopila co mě k němu táhlo pokaždé když jsem to jméno slýchávala ve Šmoulech (určitě znáte ten pocit,když se váš mladší sourozenec dívá na pohádku a vy mu to nesmíte přepnout) a něco mě nutilo abych si ho vyhledala. Kdybych se tenkrát nepodívala na VIP prostřeno, tak nemám ty zážitky co tedˇ,nemám společnou fotku ani podpisovou kartu ani CDčko a nejezdím na jeho koncerty. Pořád nevím jestli to byla náhoda nebo osud ale jsem ráda,že jsem se na to VIP prostřeno podívala protože kdybych jsem se nepodívala tak ho nemám na profilovce a necpu ho skoro do každého článku. Neskutečně si ho vážím a mám ho ráda. Většina si o mně možná myslí, že jsem naprostý magor ale mě se prostě líbí.

 

 Pavle,děkuju,že existujete,nesmírně si vás vážím!

 

 

 Tak jo já doufám,že se vám článek líbil :).Nevím co bych k tomu ještě víc napsala protože,moje pocity jedním článkem vyjádřit nejdou.To by bylo všechno :).Za případné pravopisné chyby se omlouvám.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.