Eliščin Internetový bloček

Šikanovali mě? Chtěla jsem se zabít? - Upřímně!

Posledních 6 let šlo všechno dolů. Až na Pavla a pár příhod s Jarkem. Nastoupila jsem na střední školu. Musela jsem si začít zvykat na nový prostředí, na nový režim. Bez rodičů. Bylo to pro mě horší protože si špatně zvykám. Do toho jsem se poprvé nesprávně zamilovala. Protože jsem zjistila, že můj ex střídá holky jak ponožky. Ten rozchod mě bolel. A bolí mě to do dneška, protože vím že mě sleduje a zároveň se kolem něj dozvídám další okolnosti, který jsou strašný a o to víc mě to dostává do kolen. Potom to šlo do takové fáze, že jsem se seznámila s holčinou o které jsem si myslela že je v pohodě. Jenže jsem se solidně spletla. Když jsem se zamilovala do Otakara (minulý článek), začalo mi peklo. Prvně mě tahala za vychovatelkou, poté mi prohrabala chat s Otakarem. Do toho se semnou, Otakar rozešel, protože ho měla omotanýho kolem prstu. 

Začala jsem nenávidět. Nebyla jsem schopná "dávat lásku" po všech jsem neprávem vyjela. Uzavřela jsem se do sebe a plánovala, že to ukončim. Do toho mi Anežka začala vyhrožovat přes kamarády. Začali mi vypisovat jak sem rozmazlený děcko. To už jsem sotva nedávala. Do toho mě začal pronásledovat přítel, rodiče se rozváděli. Neměla jsem nikoho koho se svěřit. Jednou jsem se zeptala kamarádky, jestli jsme v pohodě. Protože mě poslední dobou nezdravila. Do toho se to dozvěděla Anežka. Poslala na mě Jáchyma, který mi vyhrožoval policii a vyhazovem z Intru jen proto, že to Anežka pobrala jinak. Sesypala jsem se. Bohužel obtěžování mého ex nepřestalo a moje tehdejši spolubydlící umřela. Sotva jsem se vzpamatovala... A další rána. Do toho jsem se nebavila s Anežkou. Opět jsem myslela, že to ukončim. Po kamaradčiné smrti na mě Anežka udělala další podraz. Přebrala mi spolubydlící, s tím že si za to můžu sama. Následně mě pomlouvila ve třídě, údajně, že když mi někdo pomůže tak pošlu rodiče. Rodiče posílám až v momentě kdy je opravdu důvod! Opět jsem přestala vnímat. Sice se mi povedlo najít lásku, ale on si mě skoro vůbec nevšimal. Byl věčně u televize. Musela jsem chodit já. Do toho mi psala Pavlova stalkerka. Hned několikrát. Ta mě začala pomlouvat, že se Pavlovi vysmívám. Opět jsem se chtěla zabít. Párkrát jsem se i řezala ale to bylo proto že jsem byla mimo. Pořádně... Na intru mě začali.pomlouvat , že jsem manipulátor. Že za všechno můžu já. Neměla jsem nikoho komu bych se mohla vyplakat na rameno. Ano byla jsem sice zvyklá na šikanu, ale ne v takové míře. Na základce mě párkrát shodili na zem, nadávali mi a použili na mě flušačky. Štítili se mě a mými věcmi házeli jako bych byla odpad. 

Pavlem jsem to prokládala protože jsem chvíli utekla z reality a tak nějak přežila základku. Pavla mám nadevše ráda nechci ho využívat. Je to můj útěk z reality. Když byla karanténa 2020 tak jsem se sesypala na tolik, že jsem jen seděla a koukala. Kolikrát jsem měla stavy, že když jsem si na něco vzpoměla začala jsem se klepat a byla mimo tím stylem, že moje rodina nevěděla co semnou. Chovala jsem se úplně jinak prý mě málem nepoznali. To všechno jen kvůli nešťastné lásce a šikaně. Bohužel si to nevymýšlím. 


Nebuďte tupí a nenechte se zmanipulovat pomlouvami o Vás. 


Dopadnete úplně stejně nebo možná hůř ☹️.


Ne, nechci hrát na city. Chci říct aby jste přemýšleli když napíšete hate komentář nebo kritiku. Nikdy nemůžete vědět co ten člověk u počítače opravdu zažívá a jak se cítí...


Pokud máte podobné potíže řekněte to někomu! Neduste to v sobě. Já jsem neměla nikoho s do toho jsem věděla, že když to někomu řeknu tak že to bude ještě horší. Zamezte tomu dokud můžete. Nebo dopadnete jako já. Nebo hůř ☹️.


U dalšího článku 


Ahoj



Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Ano píšu některé částí znovu ale patří to k tomu... Bohužel...

Edit 20:35: Lidí mě na Intru nazývali manipulátorem tak často, že jsem tomu začala věřit a kamarádi mě museli ujišťovat, že to není pravda.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.