Eliščin Internetový bloček

Krvavá Marry

Kdo je vlastně Krvavá Marry? Na tuto otázku neexistuje jasná odpověd existuje přes 50 růžných verzí.V jedné verzi se říká že to byla čarodějnice a ve druhé zase zohavená nevěsta.Tento duch má spoustu jmen například Krvavé Kosti,Mary Worthington nebo také Mary Jane.Někteří věří, že je to dáblova sestra,dcera nebo dokonce žena.Měla strašnou nehodu při které si rozzeřala celou tvář.Rány měli potom následek vykrvácení a následně smrt.Když se vám nepodaří rozsvítit rychle světlo nebo utéct Marry vám následně poškrábe celý obličej.


Jak vyvolat Krvavou Marry?

Raději to nezkoušejte!

Jedna verze říká že Marry se dá vyvolat v úrčitý den jiná zase , že při vyvoávání musí být puštěná voda,Ale pokud se nebojíte můžete to zkusit.Tohle zaříkávání co vám ted popíšu by mělo stačit aby jste byli v koupelně (nebo v jiné místnosti u starého zrcadla) a svítit jen svíčkami a pak už jen říkat "krvavá marry,Krvavá marry,Krvavá Marry nebo věřím v Mary Worth nebo odříkat modlidbu Otče náš po zpátku je jen na vás jakým stylem ji vyvoláte :).


Jiné verze zase říkají že to není čarodějnice ale Marie Tudorovna která pár dní před porodem potratila a potom se zbláznila ale to už je jen na vás čemu budete věřit.


TAk to je vše dofám že se vám článek líbil :) snad jste se nebáli :).Za případné gramatické chyby se omlouvám.



Komentáře

Vejisek72VIP(Svět Fantazie ^^)

Ještě jsi tam mohla dodat, že to ,,Krvavá Marry" se má říct třikrát a že se má vyvolávat většinou ve tři hodiny ráno, co jsem někde slyšela. xD Ale povedený článek

Vejisek72To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.