Eliščin Internetový bloček

Pár rád podle Elis

Ahoj

Dnes tu jdu s tématem, který by vás mohlo zajímat. Je to taková všehochuť. A to... Rady podle Elis (mě :D). Řekla bych, že to jsou docela cenný řady, tak snad vám to pomůže. Věřím, že ano. 


Když jsem před rokem na pár dní odjela z intru domů, (huh, zvláštní, že z údajných pár dní se vyklubal rok), měla jsem docela špatnou psychiku. Tím, že poslední roky pro mě byli náročný, mé sebevědomí šlo hodně dolů. Díky Pavlovi jsem se naučila si nádherně rozvrhnout svůj čas. Naučila jsem se metodu : Napřed udělám to co musím a potom udělám to, co chci. Věřte mi, ať se to zdá nebo ne je to úžasný zlepšovák a usnadni vám to práci a čas.  A tím pádem vám to zlepší psychiku, protože budete méně ve stresu protože si tím odbíjete to složité a pak už se budete moct vesele flákat. No... Není to dobrá motivace? :D❤️.



Už jsem to tady několikrát zmínila. Důležité je si pořádně pročistit hlavu. Holky, využijte to volno teď. Máte čas na koníčky, na oblíbené aktivity. Takže si dejte horkou koupel, pročištěte si myšlenky a hlavu a hlavně!!! Hodně spěte, odpočinte si. Věřte mi. Nepodceňujte to! Mě to dohnalo do takové fáze, že jsem byla bolavá a všechno mě bolelo. Neřeste to co nemusíte nebo se vám to dostane do hlavy a vy se z toho zblázníte. Bohužel vím o čem mluvím.


Pokud musíte, udělejte si úklid/detoxikaci. Ať už lidí v reálném životě, nebo věci v pokojíčku , prostě to udělejte. Věřte mi. Pomůže vám to. Vyhoďte věci co už nechcete. Ukončete vztahy, který vám nepřidávají. Opět vám to pomůže. Zní to zvláštně, ale je to tak. 


Ověřte si informace a fakta! Pokud vám nějaký kamarad říká něco u čeho si nejste jistí, nebo máte špatný pocit, tak si ověřte informace. Ať už se to týká kamarádů nebo rodičů. Mě samotné se stalo, že mi kamaradka řekla něco, co nebyla pravda a já žila dva roky v domnění (skoro 3), že je to pravda. Nebyla to pravda. Já jsem si pak připadala jako cvok.


Když máte nějaký problém, řekněte to. Já jsem tenkrát měla sama problém s Pavlovou stalkerkou a docela dlouho (skoro 3 roky), jsem měla problémy se Pavlovi svěřit, že mi píše to co mi píše. Měla jsem strach, že by z toho mohl být docela velký problém. Asi (skoro) po 3 letech jsem se odvážila a napsala jsem Pavlovi, že mě trápí to a tohle. A co se stalo? Problém nebyl... A mě se postupem času ulevilo.


U dalšího článku

Ahoj

Komentáře

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Napřed povinnosti, potom zábava, mě naučila máma, když jsem začala chodit do školy smajl Ono to funguje, pakliže člověk má těch povinností málo, zvlášť co se školy týče smajl Když mám celý den školu, tak pak prostě potřebuju chvíli vypnout, než se pustím do učení na druhý den. Jinak se nedokážu soustředit a vše mi trvá dvakrát tak déle. Vyvinula jsem si vlastní metodu, kterou sice nemám pojmenovanou, nicméně podstatou je využití času a efektivita. To znamená, že když musím ve škole trčet kvůli odpoledňákům, tak se o volné učím, popřípadě dodělávám různé úkoly atd, abych to pak nemusela dělat doma. V online hodinách zase dělám to, že když je nějaká trochu volnější, tak místo toho dělám úkoly do jiných předmětů smajl A tak dále.

Pročištění hlavy, takový osobní detox je super. Poslední takový "svůj den" si pamatujusmajl Minulý rok v březnu, těsně před coronou. Po škole jsem přišla domů, napustila si vanu, namazala jsem si nohy krémem a pak se v županu dívala na filmy a u toho jedla opečený chleba s nutellousmajl No a pak se určitý věci dost podělali. A jako bonus o pár dnů později přišel první lockdown. Od té doby jsem už žádné čištění hlavy neprovozovala, protože vzhledem k online výuce nejsem nikdy schopna úplně vypnout.

Oproti tomu detox lidí nedoporučuji. Několikrát vyzkoušeno a výsledek takový všelijakýsmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Butterfly340: Je pravda, že já tu detoxikaci taky prožívala fakt hodně, že začátku jsem nechtěla, pak jsem to udělala, a pak mi to bylo líto. A teď jsem ve fázi, kdy mi to je jedno. No a někdy mám fázi, kdy se mi to zase vrátí a mrzí mě to.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kajazVIP(The sims 4, the sims 3)

No jo, ale nemůžu ukončit vztahy a žití s rodiči a naší rodinou. To je samý pablb (to jsem ještě slušná). Jít pryč vůbec nemůžu, kvůli postižení. Nechápu, že jsem se musela narodit zrovna jim. Snad to brácha nezjistí, když nemá čas, že jsem tu psala, to by bylo asi keců.

kajazTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

kajazVIP(The sims 4, the sims 3)

ela: Jj. I když se mi nelíbí hlavně otec, ale doma zůstanu. Je spoustu členů rodiny, kteří stojí za starou bačkoru a co nadělám, nenadělám s tím nic. To jsem spíš přemýšlela, že bych šla i do ústavu pro mentálně postižené, jenže mi to vymlouvají, ale minimálně 1 se tomu nevyhnu.

kajazTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.