Eliščin Internetový bloček

Mám superschopnosti? Odepisují mi hvězdy!

Ahoj

Dlouho jsem přemýšlela jestli s tím ven, ale potřebuju se poradit.


To co teď napíšu , bude z nit jako paranoia. Všechno to začalo v roce 2016. Všichni víte že mám určitého oblíbence. Pokud jste tady noví, můj oblíbený zpěvák je už několik let. Zjistila jsem, že mám zvláštní dar. Dokázala jsem se na Pavla napojit. Myslela jsem na něj pořád a jalových ho několikrát i viděla. Prostě jsem měla vidíny a viděla jsem ho a to je na živu. Tenkrát jsem za to byla ráda. Uklidňovalo mě to. Teď je to minimálně a já potřebuju se napojit znovu. Ale k věci. V roce 2016 jsem mu zkusila odeslat žádost na jeho soukromý profil. Mezitím jsem odjela na dva dny na seznamovací kurz. Přijela jsem z adaptačního kurzu a co myslíte, že jsem nenašla? Přijatou zprávu od Pavla Vítka. Měla jsem radost. Aby těch okolností nebylo málo, v roce 2015 jsem jela na první jeho koncert a mezitím na muzikál Mamma Mia. Opět hrál Pavel. V roce 2016 jsem si přála jet na Noc na Karlštejně. Opět se mi to splnilo a s Pavlem jsem se setkala. Měla jsem narozeniny. Řekla jsem do větru, že by mi jako Pavel mohl popřát. Druhý den jsem tu zprávu v telefonu našla. Stálá jsem jako opařena. Takže jsme si s Pavlem párkrát napsali. Byla jsem šťastná,ale zároveň jsem nechápala proč se to děje zrovna mě. 

Nedávno jsem objevila Jarka Šimka. Napsala jsem mu na YouTube pochvalný komentář a opět jsem do větru řekla: Třeba odepíše. Odepsal. A ne jednou. To už jsem si myslela, že řeknu někomu aby mi nafackoval. Nechápala jsem co se to děje. Že mi mojí oblíbenci odepisují a dávají like...

Je to super. Ale občas si pokládám otázky typu co to znamená. Musím to zjistit. Máte podobnou zkušenost? Napište mi do komentáře. A držte mi palce ať mi jsou tady ty tajemné síly pořád nakloněný.




U dalšího článku




Ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.