Eliščin Internetový bloček

Odchod ze školy

Ahoj,

Po 6 letech konečně odcházím ze školy. Kdo neví co se stalo. Kamarádka se mě zeptala, jestli chodím s jejím nejlepším kamarádem. Já jsem přišla ze školy a na rovinu ji řekla, že jsem utahaná. Ona se ptala stále. Tak jsem se naštvala a řekla, že ne. Věřte mi, udělat jsem to nechtěla. Od té doby mi holčina dělala peklo. Začalo to tím, že mi četla chat mezi tím mým klukem a mnou. Začalo ji vadit, že řeším se svými přáteli to co mi udělala a situací otočila a pomlouva mě. Chodí za mnou cizí děcka a ptají se mě na toho přítele. A ona posílá svoje kamarády a oni mi vyhrožují a píšou... Než mi začněte psát že si hrají na chudinku. Zkuste si tím samým projít. 

Situace je o to horší, že ona to popírá a spoluprácovat nechce. Díky tomu jsem přišla o několik svých kamarádů. 

Jsem ráda, že se to konečně utlo. Po 6 letech. Pořád se dozvídám nové a nové. Nemá to řešení ani konce. 


Jenom předávám info mým sledujícím.


U dalšího článku


Ahoj 

Komentáře

josefaVIP(Žijeme hudbou ^.^)

Byla jsem tu asi před půl rokem možná víc a to si tu dělala hroznou scénu jak s HPD už končíš ale jak koukám si tu stále. Asi máš jen ráda drama okolo sebe smajl

josefaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

josefa: Však jsem s blogem víceméně skončila. Používám ho k těmto informacím. Jinak tagy, asky už nepíšu. Ani do síně slávy už nechodím.

Edit 18:05: josefa: Když mám něco důležitého, napíšu to. Ale jinak mě to víceméně nezajímá.

Edit 18:05: josefa: Občas sem zajdu pokecat s přáteli ..

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Yoo Sae-rom(ANIME!)

pocuvaj, ty mas riadne zaujimavy a akcny zivot. nedavno tvoj dedecek so zhorsenym zdravotnym stavom kvoli ktoremu musis vyrazne obmedzit aktivitu, teraz toto tu a hlavna vec, ze nebola si pred dvoma tyzdnami este na antidepresivach doma ako si bola uz nejaky ten cas? a teraz si nakracas do skoly a toto sa stane hm no okej

Yoo Sae-romTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Yoo Sae-rom: To už se děje docela dlouho. Tohle je jeden z důvodu proč možná ty Antidepresiva beru. Popisovala jsem ti to ve zprávě. Je to ta stejná situace jen srozumitelně vysvětlena. Snad chápeš.

Edit 15:24: Yoo Sae-rom: A ano, souhlasím. Nenudím se.

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.