Eliščin Internetový bloček

Na slovíčko s elis - Prázdniny,zkoušky,články

Ahoj.

Dnes tu mám další článek a to po hodně dlouhé době. Vím,že článek nevyšel už delší dobu,ale já jsem na to neměla čas ani náladu.Doufám,že tedˇ konečně budu mít chut a čas psát. Protože,mi to začíná chybět. A abych se přiznala...Jednu dobu jsem myslela,že s blogem seknu úplně.Ehm jop. Radši jdem na to...

 

Jarní prázdniny 

Tenhle týden mám jarní prázdniny.Konečně :D. A musím říct,že už jsem je potřebovala.Protože chodit neustále do praxe,a do školy mi už malinko lezlo na mozek. Za poslední dva měsíce jsem toho stihla celkem dost. Přestěhovat se na jiný pokoj,vykašlat se na minulost a na svoje problémy,být co nejvíc s kamarády a mimo virtuální realitu trávit co nejvíc času...Tedˇ jsem trošku odbočila,ale nevadí. Začátek prázdnin jsem trávila spíše u babičky v bytě.Proč v bytě? Protože u babičky žádné kamarády nemám,a skoro nikoho tam neznám...:(. No ted jsem u tatˇky.Sice na jeden den,ale jsem :D. Takže zase celý prázdniny procestuju...Jednou u babičky,po druhé u tatˇky a po třetí u mamky a pak zase u tatˇky. Upřímně,to předávání mi začíná vadit,ale co nadělám. A taky mírně doufám,že se během prázdnin dohrabu k tetě abych viděla svojí měsíční sestřenečku ♥ (dnes 14.3 je jí měsíc). Jo to byly mé plány na jarní prázdniny. Čekali jste něco extra? To máte smůlu,protože moji rodiče mě asi nikam nevezmou :(. Původně jsem chtěla na muzikál do Prahy,ale z toho taky sešlo,ale můžete se na recenzi těšit během léta.Protože 10.8 vyrážím na Noc na Karlštejně.Takže aspoň takhle vám to vynahradím. Nevím co bych k Jarnˇákům mohla víc napsat,takže přejdeme na další téma.

 

Postupové zkoušky 

Během Února a začátkem Března,jsem dělala postupové zkoušky.Někteří to už víte protože jsem se o tom zminˇovala v síni slávy. Jak jsem dopadla? Ze všech zkoušení jsem měla za 1...Teda až na 2.Z matematiky jsem měla 2,a z Technické přípravy taky 2. Co se týče mého opožděného vysvědčení,které jsem opožděně dostala minulý týden,tak na něm jsem měla šest 2. Né že bych se chtěla chlubit. Takže první rok na střední dávám s přehledem. A to jsem to čekala daleko horší.

 

Jak budou vycházet články? 

Tedˇ o jarních prázdninách by měl ještě jeden vyjít. Sice nevím,který ale udělám to hned jak se podívám do minulého hlasování,které jsem dělala před nějakou dobou. Nevím,jestli články budou vycházet pravidelně protože ve škole a v praxi končím kolem 14:30. A než se dohrabu ze školy tak jsou 3 hodiny a je svačina. A já nemůžu prosedět celý den u internetu. A ve druháku to bude daleko horší protože budu chodit ze školy v 15:30. Takže články nebudu stíhat vůbec možná tak o prázdninách a druhák se kvapem blíží. Do letních prázdnin to ještě nějak dávat budu,ale nevím jak to udělám po nich :(.

 

Tak jo to už je vážně všechno.Vím,že jste se toho moc nedozvěděli,ale já už potřebovala něco sepsat. A taky se omlouvám,že zde nejsou obrázky,ale zkoušela jsem je sem vložit ale nešlo mi to :(. 

 

Tak jo,to už je vážně všechno....

 

A u dalšího článku....

 

Ahoj 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.