Eliščin Internetový bloček

Informačka - několik důležitých informací

Ahoj

Jak všichni víme, prázdniny pomalu končí. Což znamená, že jdu do posledního ročníku a budu dělat závěrečné zkoušky. Takže nevím jak budou vycházet články. Ale budu se snažit. 


Další věc. Nedávno mi někdo reagoval na starý komentář že údajně svou kritikou ubližují. Ano vím že tu jsou převážně děti, ale ne vždy ta reakce bude pozitivní. Samozřejmě nechci aby někdo kvůli tomu páchal sebevraždu, ale taky nemůžu dopředu určit co že mě vypadne.


Já nevím co jsem vám tak hrozného udělala, že na mě tak reagujete a už jsem se několikrát omluvila, ale já svůj věkový rozdíl nebo svoje názory neovlivním. Prostě ne. 



A jestli vám vadí jak vám otevírám svoje soukromí a hledám řešení na svoje problémy sorry. Dělat to nebudu , ale mé čtenáře to zajímá. Snažím se říct, že jsem normální člověk.


U dalšího článku


Ahoj

Komentáře

kajazVIP(The sims 4, the sims 3)

ela: Nemáš začsmajl. PS: poslední dobou mi zlobí klávesnice na PC asi kvůli aktualizaci. Měla jsem toho napsáno více. Jsem ti chtěla říct držím palce ať uděláš závěrečné zkoušky. Mě třeba vůbec nevadí, že otevíráš soukromí a že hledáš řešení na svoje problémy.

kajazTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.