Eliščin Internetový bloček

Girl talk - rozchod, menstruace, rozvod

Ahoj


Dneska vám předám pár svých zkušeností. Dost keců a jdeme na to! 


Rozchod

Co se týče rozchodu. Já osobně zažila 3 rozchody a byly pro mě fakt bolestivý. Jeden jsem způsobila já protože jsem zjistila, že to pro mě není to pravé a že nejsem na vztah úplně připravena. Ať to chcete slyšet nebo ne, bude to bolet. Ráda bych vám řekla, že ne , ale prostě vám lhát nechci. I mě samotnou to bolelo a bolí do dneška. Co mi pomohlo na to abych se vzpamatovala? Hudba a mých pár věrných přátel, kteří semnou drží. Neříkám, že mě to nebolí i teď když o tom píšu, ale už jsem to nějak vstřebala a říkám si, že to tak asi mělo být.


Menstruace

Já jsem menstruaci dostala v den svých 13 narozenin. Že začátku jsem to tak nějak ignorovala a doufala, že to přejde :D. Po hodině mi už to bylo divný, tak jsem šla za mamkou. Řekla jí to a dala mi vložku a bylo to. Co se týče menstruačních pomůcek jsem pro vložky. A co se týče pomocí od bolesti beru Ibalgin a nebo si dám polštář na břicho. A nebo mi pomáhá čaj.


Rozvod 

Jak jsem zvládala rozvod rodičů? Špatně. Kolikrát jsem kvůli tomu ani nespala a chtěla jsem být zavřená doma. U soudního řízení jsem nebyla takže vám neřeknu jak to probíhalo. Jediný co vím tak to, že si vás pozvou na jakési sezení na úřad a zeptají se vás jestli chcete střídavou péči (týden u mámy, týden u otce) nebo jestli chcete být mámy či u otce. Nebudu vám lhát, pokud jste slabší povahy a máte špatnou psychiku (nechci nikoho urazit) bude vás to bolet. U tohoto nechci zacházet do detailu, protože ty věci se týkají i mých rodičů a asi by se jim nelíbilo, že o tom někde píšu. Takže tak.


U dalšího článku

Ahoj



Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ja som dostala menštruáciu keď som mala desať, vieš si predstaviť tú hrôzu, lebo som si myslela, že to už budem mať neustále krvácanie navždy a už nikdy nebudem môcť ísť plávať na kúpalisko. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.