Eliščin Internetový bloček

Na slovíčko s Elis #1 - potřebuju se vykecat!

Ahoj

Dnes tu mám článek dá se říct o ničem. Nevím jestli to někoho bude bavit ale já se potřebuju vypsat.Snad ten článek pochopíte protože poslední dobou mi z pusy vycházejí samé blbosti.


Většina z Vás jistě ví,že jsem se dostala na střední proto už nebývám aktivní,no možná bývám ale vždy tu jsem tak na 5 minut...No někdy i navíc ale to,protože jsem se bud "zakecala" s kamarádkou nebo prostě píšu článek nebo plním ůkoly od agenta.Nová škola mi přinesla toho hodně.Bezvadnou třídu a spolužáky,nové možnosti ale něco mi i vzala...nejlepšího kamaráda tedˇ se s ním skoro vůbec nevidívám nebo se s ním vidím jen jeden den v týdnu a to v neděli,a s mojí nejlepší kamarádkou ze základky se nevýdám vůbec no mohla bych jí napsat,jestli by jsme se mohli sejít ale na to jsem moc líná :/. No a občas nemám čas ani na články,ale jsem ráda,že vydám jeden článek do týdne.No snad se to časem zlepší a udělám něco s mým časem abych si to rozvrhla mezi kamarády,školu a HPD.To víte začátky jsou těžké.



Je 14:22 a já přišla z praxe.To je pořád dokola,neustálé přecházení do školy,do dílny a na internát,Jednou mě z toho klepne no ,ale abych si jen nestěžovala.Mám několik nápadů na články: Podzimní tag,Helloween tag,zimní tag,Chrismtas Tag no prostě je toho hodně.Ale žádný tutoriál nechystám.Proč? Protože bych to asi musela natočit a já se nerada ukazuju na netu.Většina mě jistě chápe.

[Unsupported element format]


Možná se vám honí hlavou otázka (ne možná asi určitě)...Změní ta ela někdy idola? Musím vás zklamat ale nezměním :). Pokud jste četli můj minulý článek tak jste to jistě pochopili proč bych ho neměnila.Ne tohle reklama není je to jen čistě odpověd na vaši otázku,která se vám pravděpodobně honí v hlavě pokaždé,když vidíte mojí profilovku.



Časté spamy v síni slávy....Vím ,že v poslední době docela dost spamuji v Síni slávy ale prostě mám období kdy,se potřebuju ze všeho vypsat...Jistě chápete.No a já jsem tak trošku líná vydávat články ...někdy mi trvá i 3 dny než ten článek vydám.A to pořád říkám,že chci aby vycházeli pravidelně no prostě to jsem já a vy si na to zvykejte...Jo a taky si zvykejte na to,že přes týden články nebudou vycházet skoro vůbec no možná budou ale já jsem prostě línej člověk takže asi tak.Nebude v tom jen lenost ale i kamarádi.



Právě přišla moje spolubydlící a budte rádi,že s ní nejste na pokoji...je hrozná! Vždycky když ji někdo něco řekne tak se hned do všech pustí a dělá jako kdyby ta místnost byla jen její.Vždycky když si chci pustit písničky,tak na mě začne ječet no prostě spolubydlící za všechny prachy. Proto jsem ráda,když vypadnu na kroužek nebo za mnou příjde kamarádka,nebo si dám sluchátka to je úleva.


Tady to ukončím..Začíná mi Ergo tak abych to stihla.Snad mě více méně chápete a já jsem ráda,že jsem se mohla svěřit..No nic já se jdu chystat nebo mě vychovatelka uškrtí...


Zase u dalšího článku Ahoj!

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Děkuji moc. Snažím se jak jen to jde.Pravda,neřeším pravopis ale kdo dneska na internetu pravopis řeší ,že?! Každého komentáře si vážím podporuji mě v psaní a kritiku beru nejsem jako některé holky (nic ve zlém). Za každou podporu jsem ráda.Děkuju smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

liankag(ANIME!)

Máš dobrý blog.

Líbi se mi tvúj styl psaní a zasloužíš si být v hodnocení blogu alespoň na pátem místě.Nevím,proč sem to napsala,ale opravdu máš skvělé články.Múj názor.smajl

liankagTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

liankag: Děkuji moc. Snažím se jak jen to jde.Pravda,neřeším pravopis ale kdo dneska na internetu pravopis řeší ,že?! Každého komentáře si vážím podporuji mě v psaní a kritiku beru nejsem jako některé holky (nic ve zlém). Za každou podporu jsem ráda.Děkuju smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.