dream big - work hard

How to make our lives succesful?

Taky se někdy cítíte "nijací"? Já mám období kdy jsem v sobě hrozně ztracená a často se mi střídají myšlenky o tom kým být, co dělat a za čím si jít. Myslím že mě po dlouhé době život zavedl do takové propasti neznáma. V tom prostoru a každodenním životě se těžko nalézám. 

Zároveň mám v tomto období problémy s třídním kolektivem a uvědomuju si jak moc se soustředím na jiné lidi. Že čas a zážitky které by mi udělaly radost radši věnuju zkoumání a řešení jiných. Zbytečně se upínám a pomalu ale jistě ztrácím svůj smysl života. To co mě naplňuje a pomáhá v těch nejtěžších chvílích.

Hodně jsem přemýšlela a myslím že to chce změnu. Přehodnotit svůj život. Svoje hodnoty. Často mě ničí opakované sousloví v citátech a motech "to". "To" pro co vše děláš, o čem sníš, za čím jdeš. Jsem vystrašená  toho že své "to" nemám. Ale myslím že je to v pořádku, je v pořádku si nebýt jistý a zkoušet. Pro to mám oblíbený citát "Skoč, křídla roztáhneš cestou".

Dříve jsem jako naplněný, šťastný a úspěšný život pokládala jen ten plný přátel a fotek z chlastaček (kam jsem se nikdy nedostala, ale ti lidé vypadali tak v klidu!) a byla to velká chyba. Trocha zaměření na správné hodnoty (nám milé hodnoty, ne ty které určuje společnost) a inspirace správnými osobami mi pomohla.

Pokud se cítíte stejně jako já, je to v pořádku! Je normální se dostat na křižovatku a nevědět kam správně odbočit bez autonehody (:D) Našla jsem si pár životních seznamů, které se mi líbí a mají podle mě něco do sebe. 

Tímto jsem se chtěla jen vypovídat a malinko doufám že v tom nejsem sama. Dolů přikládám svoji novou životní "éru" zážitků. Mějte se krásně, přeju pěkné známky na vysvědčení :)






Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.