Deni Seal

7 věcí, které děláme ve sprše kromě sprchy

Ahoooj, jsem tu zase s dalším článkem a dnes tu máme článek na téma "7 věcí, které děláme ve sprše kromě sprchy" Upřímně, kdo z vás ve sprše neděla alespoň jednu z těch věcí? Myslím, že nikdo a pokud někdo ne, tak pak vás cením, protože já si sprchu bez mého pěveckého sóla prostě neužiju :) :D Tak jdeme na to !

1. Tak zaprvý zpíváte.Někdo haleká jen tak, někdo použije sprchovou hlavici jako mikrofon, protože je sranda, jak vám během toho voda cáká do pusy.


2. Vyhráváte hádky, které se odehrávají pouze ve vaší hlavě.


3. Děláte si pomocí vody a mýdla na hlavě číra a jiný funny účesy. Většinou tak, aby ladily k tomu, co zrovna zpíváte.


4. Běžně během jedné sprchy rozlousknete dva až tři problémy lidstva. No jasně, kdyby se lidé jedli navzájem, vyřešilo by to přelidněnost i hladomor. Boom!


5. Pár minut strávíte absolutně ničím. Prostě jen sedíte s doširoka otevřenýma očima, necháváte na sebe téct vodu a máte v hlavě úplně prázdno.


6. Občas strávíte dost času tím, že hystericky voláte z koupelny do bytu: “Mami, přineseš mi ručník, prosimtě?!” Protože vy byste si pro něj klidně došli sami, ale když jste minule nechal mokré šmouhy na parketách, Mamka vypadala, že z vás taky udělá šmouhu na parketách.


7. A nakonec si zapřemýšlíte nad tím, kolik jste svým zpěvem vyplýtvali vody. A že na jednu stranu jste taková malá ekologická katastrofa, ale na druhou stranu, kdo může říct, že jeho zpěv doopravdy zabil nějakou pandu?

To je z dnešního článku všechno doufám, že se vám líbil :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.